jestem tu nowy i mam problem z wysłaniem prywatnych wiadomości gdy próbuje wysłać mam info że wadom,ość do nadania ale nie w folderze wysłane czy ktoś może mi pomoc ogarnąć to najlepiej na prv
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
A oferują coś w ogóle innego niż LG G3 w opcji bez rat w tym obniżonym o 30% abonamencie? Bo wygląda, że zakupili wagon tych telefonów i tylko to można trafić. Załóżmy, że bym się na niego zdecydował w celu przekazania osobie w innej sieci, to czy zdejmują simlocka?
Z tego, co inni forumowicze piszą, to obecnie nie oferują.tom469 pisze:A oferują coś w ogóle innego niż LG G3 w opcji bez rat w tym obniżonym o 30% abonamencie? Bo wygląda, że zakupili wagon tych telefonów i tylko to można trafić. Załóżmy, że bym się na niego zdecydował w celu przekazania osobie w innej sieci, to czy zdejmują simlocka?
Ogólnie słabo się to teraz przedstawia z tymi ratami, bo zakup jest całkowicie nieopłacalny.
Miejmy nadzieję, że się szybko obudzą i zmienią te zasady.
Co do simlocka - jeżeli przedłużasz umowę a blokada jest założona, to za darmo Orange jej nie zdejmie, tylko chyba coś około 77zł, oczywiście możesz to zrobić na własną rękę za 1/3 tej ceny. Darmowe zdjęcie blokady obowiązuje tylko dla osób, które zakupiły telefon w związku z przeniesieniem numeru do Orange.
Tylko G3oferują, właśnie przedłużyłem umowę. Abo za 45,69 i telefon za 99zł. Trzeba tylko konkretnie przedstawić co się potrzeba jak zadzwonią.
P.S.
Podziękowania dla Zielony71 za swojego bloga by być na bierząco z ofertami, wyliczenia abonamentów i artykuły jak z nimi rozmawiać
P.S.
Podziękowania dla Zielony71 za swojego bloga by być na bierząco z ofertami, wyliczenia abonamentów i artykuły jak z nimi rozmawiać

Witam. Ja jestem w trakcie negocjacji z orange, wypowiedzenie złożone miesiąc temu. Zależy mi na S7 edge i zaproponowali mi 134zł/msc + 769 za S7 Edge na 24 miesiące. Abonament zrabatowany na 30%. Myślice, że to opłacalna oferta? Czy gdzieś indziej dostane lepsze/podobne warunki?
to oferta Wspólny na raty?DobraCiotka pisze:Witam. Ja jestem w trakcie negocjacji z orange, wypowiedzenie złożone miesiąc temu. Zależy mi na S7 edge i zaproponowali mi 134zł/msc + 769 za S7 Edge na 24 miesiące. Abonament zrabatowany na 30%. Myślice, że to opłacalna oferta? Czy gdzieś indziej dostane lepsze/podobne warunki?
Z jakiego numeru do Ciebie dzwonią?
Nie Smart Plan LTE wyjściowo ten za 89,99. 7,5 gb internet i pakiet Europa. To już któryś telefon z rzędu od nich, bo czekałem na dostępność Edge'a. Dzwonia ze stacjonarnego jakiegoś, a w zasadzie to dzwoni ta sama Pani zawsze 

Umowa kończy mi się 28.05 ponieważ dzień później wysłałem wypowiedzenie (wg regulaminu umowa powinna trwać do 28.04.) ale ok mam pretensje do siebie. Dziś o godz. 20:30 z nr tel 2259227.. zadzwonili do mnie z Orange. Pan od razu zniechęcił mnie do czegokolwiek bo słychać że mu spieszyło się i ogólnie miał wywalone. Od razu propozycja abo bez tel.. Obecnie abo 49 zł tel od 2 lat na koncie gdzie klientem jestem 11 lat. Pytał co chcę. Żona chce tylko i wyłącznie Samsunga A5. Po "weryfikacji" 1 min i grze w ciszę zaproponował mi abo 12 zł i ratę 47 zł - łącznie 59 zł - szczerze zdziwiłem się co to za abo - gadał bardzo szybko i mało składnie - z tego co zrozumiałem warunki chyba identyczne jak abo 34,99 - szczególnie zapadło mi w ucho 1,5 gb neta. Nie chciał dać wyższego abo i A5 za kasę. Pytał czy rezygnuję.. jakoś sam wymusił na mnie odpowiedź. Poczekam może na drugi kontakt jakiejś milszej osoby o normalnej godzinie.
Tak ma być, wiadomość znajdzie się w folderze wysłane dopiero wtedy gdy adresat ją przeczyta.aladyn75 pisze:jestem tu nowy i mam problem z wysłaniem prywatnych wiadomości gdy próbuje wysłać mam info że wadom,ość do nadania ale nie w folderze wysłane czy ktoś może mi pomoc ogarnąć to najlepiej na prv
Proponuję wybrać jedyną opłacalną ofertę, którą mają tj. G3 w abonamencie za 46 zł. Zaoszczędzisz 90 zł na abonamencie i prawie 700 na telefonie. Razem prawie 3 tyś - spokojnie wystarczy na zakup w sklepie firmowym Samsunga, nie mówiąc już o elektromarketach i allegro, a G3 sprzedasz albo dasz teściowej;-)DobraCiotka pisze:Witam. Ja jestem w trakcie negocjacji z orange, wypowiedzenie złożone miesiąc temu. Zależy mi na S7 edge i zaproponowali mi 134zł/msc + 769 za S7 Edge na 24 miesiące. Abonament zrabatowany na 30%. Myślice, że to opłacalna oferta? Czy gdzieś indziej dostane lepsze/podobne warunki?
Tylko, że w abo za 46zł po rabatach jest za mały pakiet internetu. Zostaje 60zł/msc po rabatach i na 25 miesięcy + LG G3 za 9zł. To już tak dobrze nie wygląda niestety..zielony71 pisze: Proponuję wybrać jedyną opłacalną ofertę, którą mają tj. G3 w abonamencie za 46 zł. Zaoszczędzisz 90 zł na abonamencie i prawie 700 na telefonie. Razem prawie 3 tyś - spokojnie wystarczy na zakup w sklepie firmowym Samsunga, nie mówiąc już o elektromarketach i allegro, a G3 sprzedasz albo dasz teściowej;-)
na tym numerze dostanę 30 % ?zielony71 pisze:*220
Właśnie wprowadzili Szalone Dni w Orange, Xperia z5 Compact nieźle cenowo wygląda. Czy macie jakieś info na temat kodów rabatowych dla przedłużających? Bo jakby połączył Szalone Dni z kodem na 20% to jest dobra oferta moim zdaniem.
Ma ktos jakies wazne kupony na abonament?
Jeśli ktoś posiada kod rabatowy , bardzo proszę o kontakt 

Też się podpinam pod pytanie o kod rabatowy.
umowa skończyła mi się 20 marca. Czy mogę liczyć ze strony Oragne na lepszą ofertę niż 30 zl, unlimited + 2 GB internetu, bez składania wypowiedzenia?
radziłbym poczekać do momentu gdy szalone dni będą się kończyć : ) wtedy może jakieś kupony 20% wpadną : )
thx za odpowiedź.
Tylko dopytam - te kupony 20% to gdzie można dostać?
Tylko dopytam - te kupony 20% to gdzie można dostać?