Mam dla Ciebie rozwiązanie. Telefon Huawei P8 Lite kupiłem na Allegro za 694 zł a z przesyłką 703 złote. Za 29 zł w Virgin Mobile dostaniesz nielimitowane połączenia na wszystkie numery w kraju (zarówno komórkowe jak i stacjonarne) a do tego jeśli przeniesiesz numer to będziesz miał nie 4 GB a 5 GB. Tu masz stronę - https://virginmobile.pl . Do tego nie będziesz związany żadną umową z operatorem. Po 11 latach abonamentu w T-Mobile też przejrzałem na oczy, że na kartę mam dużo więcej niż daje mi operator. Wybór należy do Ciebie, ja już go dokonałem i jestem zadowolony.
asziatko - zdecydowanie zadzwoń do BOK i niech Cię przełączą do SUK - tylko tam masz szansę na sensowną ofertę; tylko bądź stanowczy, że chcesz abo Comfort za 49,99zł i P8Lite za 9zł, albo rezygnujesz z TM.
Chodzenie po stacjonarnych salonach nie ma sensu, bo tam nigdy nie dostaniesz takiej propozycji, jak w Dziale/Sekcji Utrzymania Klienta (przerabiałem to w Orange, T-Mobile, Play, UPC).
Jeszcze w lutym w SUK bez problemu dawali Comfort za 49,99zł i P8Lite za 1zł, ale od marca w TM sporo się zmieniło - zdecydowanie na niekorzyść...
piotrs1978 - jest to jakaś opcja, tylko cenowo (moim zdaniem) też nie powala, bo z P8Lite płacisz de facto około 58zł/m-c, do tego musisz wyłożyć z góry 700zł za telefon zamiast spłacać operatorowi jego cenę w miesięcznej opłacie.