zalezy mnie na pakiecie comfort w promocji za 49,99 z 69,99 jak dobrze pamietam, i jakas słuchawka ddo tego, tylko nie moge nigdzie cennika ze słuchawkami znaleźć...
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Byłem w Erze od 2001 roku , wiele razy przedłużałem umowy przez SUK sobie, znajomym i rodzinie, ale już jakiś ponad pół roku temu doszedłem do wniosku że najlepszą okazją do przedłużenia umowy są szalone dni w Orange, 6 mc Abo gratis i 150 PLN z mokazji dla klientów mBanku. To trochę offtopic ale zarazem nie. Pozdrawiam
Witam. Szukałem podobnego tematu i trafiłem do Was
i mam pytanie dotyczące tematu.
W T-mobile posiadam 3 abonamenty telefoniczne oraz 1 abonament internetu bezprzewodowego i właśnie dziś dzwonił do mnie konsultant z BOK bo kończy mi się 1 abonament w sierpniu i zaproponował mi abonament za 59zł przez cały okres a w tym wszystko bez limitu komórkowe/stacjonarne/ sms mms / NET 7GB / a do tego telefon Huawei p8 lite za 9zł lub HTC Desire 820 za 69zł. Obecnie też płacę 59zł i też mam wszystko bez limitu ale tylko 500MB internetu.
Jak myślicie przedstawili dobrą ofertę czy mogą coś jeszcze taniej zaproponować i trochę ich przytrzymać?

W T-mobile posiadam 3 abonamenty telefoniczne oraz 1 abonament internetu bezprzewodowego i właśnie dziś dzwonił do mnie konsultant z BOK bo kończy mi się 1 abonament w sierpniu i zaproponował mi abonament za 59zł przez cały okres a w tym wszystko bez limitu komórkowe/stacjonarne/ sms mms / NET 7GB / a do tego telefon Huawei p8 lite za 9zł lub HTC Desire 820 za 69zł. Obecnie też płacę 59zł i też mam wszystko bez limitu ale tylko 500MB internetu.
Jak myślicie przedstawili dobrą ofertę czy mogą coś jeszcze taniej zaproponować i trochę ich przytrzymać?
@boniunio
Do niedawana w taryfie Comfort abonament 49,99 zł (20 zł zniżki ) bez stacjonarnych (+6 zł ) i zniżka na tel 250 zł, jeżeli telefon bez zniżki w tej cenie również stacjonarne w tym 5GB neta/sms/mms oczywiście na komórkowe bez limitu. Ktoś pisał , że w tej chwili nie dają 20 zł zniżki a 10 w Comfort więc trudno powiedzieć. Ty dostajesz 7 GB neta i do wszystkich no limit za 59 zł , Huawei p8 lite w Comfort jest w cenie 9 zł .
Do niedawana w taryfie Comfort abonament 49,99 zł (20 zł zniżki ) bez stacjonarnych (+6 zł ) i zniżka na tel 250 zł, jeżeli telefon bez zniżki w tej cenie również stacjonarne w tym 5GB neta/sms/mms oczywiście na komórkowe bez limitu. Ktoś pisał , że w tej chwili nie dają 20 zł zniżki a 10 w Comfort więc trudno powiedzieć. Ty dostajesz 7 GB neta i do wszystkich no limit za 59 zł , Huawei p8 lite w Comfort jest w cenie 9 zł .
11.03 Przedłużyłem umowę na firmę:
Samsung Galaxy s7 EDGE po zniżce w cenie 2049zł brutto
taryfa proFirma Mspecial 24m, zrabatowana z cennikowego 74,99 netto na 64.99.
Dodatkowo bezpieczne urządzenie oraz powiększony pakiet danych do 10gb.
Cena telefonu i abonamentu przez 24m 3968 brutto
Samsung Galaxy s7 EDGE po zniżce w cenie 2049zł brutto
taryfa proFirma Mspecial 24m, zrabatowana z cennikowego 74,99 netto na 64.99.
Dodatkowo bezpieczne urządzenie oraz powiększony pakiet danych do 10gb.
Cena telefonu i abonamentu przez 24m 3968 brutto
Widzę w sklepie internetowym nowa promocja 40% rabat na każdy z abo przez rok
czy ta nowa promocja dotyczy też przedłużenia ? bo nie mogę doczytać tego.
Z tego co widzę, to w/w promocja dotyczy wyłącznie osób przenoszących numer do T-Mobile lub wybierających dodatkowy abonament.
Bynajmniej to NIE przynajmniej.
chyba nie ma co teraz przedłużać, mi ostatnio, a umowa kończy mi sie dopiero wmaju nast roku (spłaciłem raty wiec mogłem przedłużyć) dawali huawei gx8 lub lenowo moto x play za ponad 400 zł w abo 69 - już zrabatowany o 10 zł (ale 10 gb netu) podczas gdy np plus daje w abo 69 (jeszcze 6mcy za 0 z)ł, te telefony za ok 300 zł. Dopiero po podwyżce abo do 79 zł dawali je za ok 250 zł (różnica była +- 10zł miedzy cenami huawei a lenovo). Generalnie jest to fajny sprzęt, huawei b.duży, z tyłu fajna obudowa, lenovo ma mega aparat 21 mpx i super bateria 3600 mah.
coś słabo z ofertą - rozmawiałem z bok i P8 proponują za 399zł w abo 79zł czy wiece czy da się cośugrać więcej w tej chwili? chyba aktualnie lepsza oferta jest na nowych niż starych. Mogę poczekać ale czy ten tel nie wyjdzie z oferty ( wchodzi p9)
jak 2 tygodnie temu dzwoniłam przedłużyć abonament, to w BOK powiedzieli mi, że nie mogą dać więcej niż 10 zł rabatu na taryfę comfort. Poprosiłam o przełączenie do SUK i od razu była zgoda na 20 zł rabatu.
Więc na Twoim miejsc zadzwoniłabym jeszcze raz do BOK i poprosiła o przełączenie do SUK (Sekcja Utrzymania Klienta) i tam coś próbowała ugrać, na pewno zaoferują Ci więcej niż sam BOK
Więc na Twoim miejsc zadzwoniłabym jeszcze raz do BOK i poprosiła o przełączenie do SUK (Sekcja Utrzymania Klienta) i tam coś próbowała ugrać, na pewno zaoferują Ci więcej niż sam BOK
Hej a pamietasz czy to było już w marcu, kiedy weszly nowe warunki? Mi sie nie udalo ostatnio uzyskac - 20 zł, na Comfort.yokoono pisze:jak 2 tygodnie temu dzwoniłam przedłużyć abonament, to w BOK powiedzieli mi, że nie mogą dać więcej niż 10 zł rabatu na taryfę comfort. Poprosiłam o przełączenie do SUK i od razu była zgoda na 20 zł rabatu.
12 marca dodałam post, że przedłużyłam tego samego dnia dwa numery.
Kurier był w poniedziałek i na umowie byla data 14.03.
Nie wiem kiedy weszły dokładnie nowe warunki.
24.03 dzwoniłam do SUK zapytać czy mogłabym z jednego numeru wymienić telefon. Powiedzieli, że tak, ale już cała umowa będzie na innych warunkach - tj. abonament 59 zł, a za telefon zapłacę 160 zł (czy jakoś tak) - chociaż ten sam telefon wzięłam 12.03 za 1 zł.
Kurier był w poniedziałek i na umowie byla data 14.03.
Nie wiem kiedy weszły dokładnie nowe warunki.
24.03 dzwoniłam do SUK zapytać czy mogłabym z jednego numeru wymienić telefon. Powiedzieli, że tak, ale już cała umowa będzie na innych warunkach - tj. abonament 59 zł, a za telefon zapłacę 160 zł (czy jakoś tak) - chociaż ten sam telefon wzięłam 12.03 za 1 zł.
yokoono pisze:Przedłużyłam dziś dwa numery:
1.
Comfort za 49 zł
umowa na 24 miesiące
wszystko nielimitowane, włącznie ze stacjonarnymi
5 gb internetu
1 zł p8 lite dual sim
20 kurier
2.
Comfort za 49 zł
umowa na 24 miesiące
wszystko nielimitowane oprócz stacjonarnych
5 gb internetu
1 zł HTC 820
kurier 20 zł
Początkowo zadzwoniłam do BOK, ale Pani powiedziała, że nie może dać mi więcej niż 10 zł rabatu na abonament. Poprosiłam więc o przełączenie do SUK. Pan od razu zaakceptował abonament za 49 zł.
Dzięki za wszystkie informacje podane na forum, pozdrawiam.
Jak coś to ten post dodałam 12.03, jest na 372 stronie.
Czy oferta tylko SIM - niemilimitowane rozmowy, smsy/mmsy + 7GB neta za 39 zł jest godna zainteresowania czy można wycisnąć z nich coś więcej ?
N! Project Engineer
Czy jest godna zainteresowania - oceń sam.
Sam tez próbuj coś więcej negocjować.
PS. Jaki okres umowy?
Sam tez próbuj coś więcej negocjować.
PS. Jaki okres umowy?
No właśnie w tym problem, że ciężko mi to ocenić ze względu na to iż od kilku lat nie miałem telefonu prywatnego i kompletnie nie orientuje się w obecnych ofertach. Umowa na 12 miesięcy+3 do zakończenia obecnej. Pierwotnie proponowali mi to za 49,99 i 5 GB neta. Ostatecznie stanęło na 39,99 z 7GB neta.
N! Project Engineer
Witam, na stronie Galaxy S7 Edge jest za 99gr niestety zamówić można tylko telefonicznie, macie może nowy cennik albo czy ktoś z Was podpisywał umowę na ten telefon?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sama w sobie nie jest zła, pytanie na ile miesięcy? Jak na 18 wzwyż, to już słabo.Yanosek pisze:Czy oferta tylko SIM - niemilimitowane rozmowy, smsy/mmsy + 7GB neta za 39 zł jest godna zainteresowania czy można wycisnąć z nich coś więcej ?
Dzisiaj do mnie też dzwonili z propozycją, konsultant niby z uprawnieniami SUK i oferta taka, że abonament 79.99 z nolimit, 7 GB internetu ( coś wspominał o 10 GB ), umowa na 24 miesiące i telefony to P8 za 149 zł, P8 Lite za jakieś 9 zł bądź Huawei GX8 za 249 zł. Co myślicie o tej propozycji?