Użytkownik
xander21
Ja zmieniłem w danych wysyłki samo imię (zmyślone). i tak listonosz trafiPrzemix pisze:na żadnej przeglądarce nie działa wysyłanie, pewnie przez to że już zamówiłem kiedyś.
Edit: i tak jak myślałem, parę literówek w adresie, inny mail, i poszło.
Kliknięcie przycisku zamawiania nie powoduje żadnej reakcji. W konsoli błędów JS widać tylko jakiś komunikat błędu.garfield- pisze: a w jaki sposób objawia się ten błąd ?
Pytam, bo wypełniłem, kliknąłem zamówienie i podziękował na końcu i tyle. Zrobione w FF
To nie jest wątek o analizie ofert, a jedynie o tym, że są darmowe startery. Ja też w nim nic nie widzęzoltan666 pisze: A jakie plusy ma ten starter Plusa, bo powiem szczerze, że nie widzę w min nic ciekawego?
Tak, to znany problem, choć mają na to regulaminowo 72h. Zawsze możesz zadzwonić na infolinię i zapytaćxander21 pisze:A ja uruchomiłem starter t-mobile z zaszłej puli darmówek z 1GB na tydzień. W czwartek aktywowałem i do dziś czekam na 1GB. Ciągle piszę trwa aktywacja.
Mozna przenieść do innej siecizoltan666 pisze:A jakie plusy ma ten starter Plusa, bo powiem szczerze, że nie widzę w min nic ciekawego?
29 lutego złożyłem zamówienie, 3 marca wysłali i jakoś w ciągu około tygodnia doszło.darkangel pisze:reboot ile czekałeś na starter 5GB w RBM?