Zoltan: powoli..
Formuła Play na Kartę to TARYFA. Bez pakietów jedziesz po normalnym cenniku: 29gr/min, 9gr/SMS.
Formuły 3w1/4w1/SMS/UNLIMITED 7 dni/UNLIMITED 30 dni to pakiety.
zoltan666 pisze:Czyli tego 1 GB po tych 7 dniach nie da się przedłużyć wracając na zwykłą Formułę ?
Zrobisz to pakietami, polecam promocję z 1 GB za free co miesiąc. Uwierz mi, to najlepsze rozwiązanie obecnie. Jeśli utrzymasz ważność konta na wychodzące, MB/GB będą spokojnie się kumulować przez rok. AUTOMATYCZNIE.
Poza tym PAKIET 3w1 na 7 dni testów włączysz tylko raz.
Analogicznie jest też z pakietem 600 MB za 0 zł na 7 dni. Tak samo: po 7 dniach są dwa scenariusze, albo 5 zł i nowy pakiet 600 MB (skumuluje się ze starym), albo przy stanie konta niższym niż cena pakietu płatnego, usługa się wyłączy, a niewykorzystane środki przepadają.
Rozwiązanie jest banalnie proste: od razu po włączeniu pakietów testowych, np. 3w1 i 600 MB za 0 zł na 7 dni, odpalamy ROK INTERNETU ZA DARMO (kod podałem powyżej) i wówczas masz tylko do przypilnowania ważność konta głównego pod kodem *101#

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam