Kolego, na jaki okres ta umowa? na 24m-ce?pasiker1990 pisze:dzwoniłem teraz na *500 - za 49,99 wszystko no limit + 7gb internetu, 6-mc za darmo. wg mnie dobra oferta i chyba się na nią skuszę.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Pasiker
Na stronie w tej samej cenie masz pełny no limit w raz z netem http://www.play.pl/oferta/dla-przedluza ... abonament/
Na stronie w tej samej cenie masz pełny no limit w raz z netem http://www.play.pl/oferta/dla-przedluza ... abonament/
Pozdrawiam 

pakierhakierxd pisze:Pasiker
Tak, z tym że ja ja mam pierwsze 6 miesięcy abonamentu za 0 zł. A 7gb internetu spokojnie mi starczy.
Oferta na 24 msc
Chyba bym wolał wziąć ofertę za 19,90 i dokupić no limit internet -49,99 też będzie 
24 mce sporo ...
W Prepaid za 30zł byś miał praktycznie to samo co otrzymasz i bez umowy -tzn. Redbull Mobile no limit do wszystkich + sms/mms no limit + 5 gb ...
20zł mniej /mc i nie masz umowy ,gdybym miał wybór taka oferta vs abo tylko sim na 24 mc to wybrałbym prepaid !

24 mce sporo ...
W Prepaid za 30zł byś miał praktycznie to samo co otrzymasz i bez umowy -tzn. Redbull Mobile no limit do wszystkich + sms/mms no limit + 5 gb ...
20zł mniej /mc i nie masz umowy ,gdybym miał wybór taka oferta vs abo tylko sim na 24 mc to wybrałbym prepaid !
Pozdrawiam 

To nie lepiej wziąć abo za 29,99zł. no limit połączenia/smsy/mmsy + 5GB internetu? Suma zobowiązania niższa o 180zł.pasiker1990 pisze:pakierhakierxd pisze:Pasiker
Tak, z tym że ja ja mam pierwsze 6 miesięcy abonamentu za 0 zł. A 7gb internetu spokojnie mi starczy.
Oferta na 24 msc
No też lepiej 

Pozdrawiam 

Witam, sytuacja wygląda tak że 10 kwietnia kończy mi się umowa, we wtorek złożyłem wypowiedzenie w salonie play, nie dostałem żadnej informacji że jest ono aktywne i nei wiem jak to sprawdzić? Skorzystałem dziś z połączenia z konsultantem poprzez podanie numeru na stronie, powiedział on, że przy ofercie która mnie interesuje czyli abonament z telefonem LG G4, nie może on mi złożyć lepszej oferty niż ta na stronie która jest identyczna z ofertą dla nowych klientów, a po próbach negocjacji stwierdził, iż nie ma po co mnie oszukiwać i nie ma możliwości abym dostał lepszą ofertę. Pomóżcie co robić? i na co mogę liczyć?
Czy są jeszcze oferty za 7,99 lub 8,99zł?Potrzebuje tylko darmowych rozmow,bez sms oraz internetu.
Czy ktoś w ostatnim czasie otrzymał propozycję tej oferty?Mr.Pelisa pisze:Dla firm dostępna jest jeszcze oferta dla przedłużających:
- no limit połączenia/sms/mms + 7GB za 19,90 netto, umowa na 24 m, w tym 6m za free co daje średnią cenę 14,50 netto
U mnie po złożonym wypowiedzeniu nadal proponują no limit+6GB za 29,90pln netto.
Ja dostałem 2 tyg temu tę ofertę - ale miałem niecały miesiąc do końca umowy i upierałem się tylko na tę ofertę - po 3 rozmowach w końcu się udało….. nalegaj - ja zrobiłem zgłoszenie przez www w play 24 i sami zadzwonili - najpierw słabe oferty, a potem tę naj
ciśnij...

Powinieneś otrzymać smsa z potwierdzeniem złożenia wypowiedzenia, w Play24 w zakładce zgłoszenia także powinno być zarejestrowane zgłoszenie dot. wypowiedzenia, mogłeś także zapytać o to konsultantaKlosek pisze:Witam, sytuacja wygląda tak że 10 kwietnia kończy mi się umowa, we wtorek złożyłem wypowiedzenie w salonie play, nie dostałem żadnej informacji że jest ono aktywne i nei wiem jak to sprawdzić? Skorzystałem dziś z połączenia z konsultantem poprzez podanie numeru na stronie, powiedział on, że przy ofercie która mnie interesuje czyli abonament z telefonem LG G4, nie może on mi złożyć lepszej oferty niż ta na stronie która jest identyczna z ofertą dla nowych klientów, a po próbach negocjacji stwierdził, iż nie ma po co mnie oszukiwać i nie ma możliwości abym dostał lepszą ofertę. Pomóżcie co robić? i na co mogę liczyć?

Co do oferty z telefonem, to przy aktywnym wypowiedzeniu umowy dostaniesz 6 mcy abonamentu za free i trochę mniejszy pakiet danych, reszta jak ze strony - to wiadomo na pewno ale zawsze można negocjować, zadzwoń na *500/8/2 (jeśli wypowiedzenie będzie już aktywne w systemie) i negocjuj... powodzenia.
Ile Ci zostało do końca umowy? Ile razy rozmawiałeś z Play? Z różnymi doradcami?Ruben pisze:Czy ktoś w ostatnim czasie otrzymał propozycję tej oferty?Mr.Pelisa pisze:Dla firm dostępna jest jeszcze oferta dla przedłużających:
- no limit połączenia/sms/mms + 7GB za 19,90 netto, umowa na 24 m, w tym 6m za free co daje średnią cenę 14,50 netto
U mnie po złożonym wypowiedzeniu nadal proponują no limit+6GB za 29,90pln netto.
@Mr.Pelisa, jestem już z rok na bezterminówce. Co dziwne, to kiedyś kontaktowałem się w zupełnie innej sprawie z BOK i podczas rozmowy padła propozycja tej umowy za 19,90pln netto i 6m-cy gratis jednak był problem z jej aktywacją, podobno coś system szwankował i miałem zadzwonić za kilka dni. Niestety po kilku dniach twierdzono już, że oferty takiej nie ma i nie było 
Teraz wysłałem wypowiedzenie i nadal tylko 29,90 netto. Umowa wygasa w połowie maja więc poczekam.
Oferty od DB zbliżone do tych na stronie a 14,50pln proponują przy migracji 3SIM.
Na razie był 1 kontakt z BOK. Poczekam do ostatniego okresu rozliczeniowego i ponowie kontakt.

Teraz wysłałem wypowiedzenie i nadal tylko 29,90 netto. Umowa wygasa w połowie maja więc poczekam.
Oferty od DB zbliżone do tych na stronie a 14,50pln proponują przy migracji 3SIM.
Na razie był 1 kontakt z BOK. Poczekam do ostatniego okresu rozliczeniowego i ponowie kontakt.
Teraz nie przychodzą już smsy potwierdzające, ani nie ma widocznego zgłoszenia na play24- ja zadzwoniłam na drugi dzień po złożeniu wypowiedzenia na *500/8/2 i spytałam, czy wypowiedzenie dotarło, bo nie mam żadnego potwierdzenia. Miła pani powiedziała wtedy właśnie, że już nie wysyłają smsów, ale jest aktywne w systemie i zaproponowała ofertę przedłużeniowąMr.Pelisa pisze:Powinieneś otrzymać smsa z potwierdzeniem złożenia wypowiedzenia, w Play24 w zakładce zgłoszenia także powinno być zarejestrowane zgłoszenie dot. wypowiedzenia, mogłeś także zapytać o to konsultanta

Karlos20 pisze:U mnie jest jakiś błąd, że dla mojego numeru telefonu nie można przedłużyć umowy (jest na czas nieokreślony, od grudnia 2015). Ogólnie, jeśli chce ktoś przedłużyć umowę z telefonem, radzę uważać.. Abo 99,99 i 329 zł za A5 (2016) od Samsunga chyba nie da się jakoś wynegocjować..
ale jak to bo ja wziąłem 29 no limit 5 gb w grudniu i w systemie mam koniec umowy 31.12.2015 wyświetlane
Siostrzenica chciałaby przejść z mix na abonament.Najlepiej wszystko no limit i ok 1 gb internetu.Czy jest jakaś oferta bez telefonu?
no limit komórkowe + no limit sms/mms +5gb 39,99
no limit rozmowy +no limit sms/mms + no limit net 49,99
Przy mix raczej nie da się otrzymać tego co przy wypowiedzeniu abo
29,99 no limit rozmowy + no limit sms/mms + 5gb
no limit rozmowy +no limit sms/mms + no limit net 49,99
Przy mix raczej nie da się otrzymać tego co przy wypowiedzeniu abo
29,99 no limit rozmowy + no limit sms/mms + 5gb
Pozdrawiam 

Jakiś czas temu przedłużałem umowe na firmę i też tu pisałem, że dostałem 14,99 netto no limit, 7gb internetu, 6m gratis.
Dziś dzwoniłem na *600/8/2 z drugim numerem i najpierw propozycja 29,99 netto. Ja na to, że chce mieć taką samą ofertę jak na drugim numerze, bo spadam do konkurencji. Bez łaski dostałem 14,99. Rozmowa trwała może 6minut.
Pozdrawiam i powodzenia.
Dziś dzwoniłem na *600/8/2 z drugim numerem i najpierw propozycja 29,99 netto. Ja na to, że chce mieć taką samą ofertę jak na drugim numerze, bo spadam do konkurencji. Bez łaski dostałem 14,99. Rozmowa trwała może 6minut.
Pozdrawiam i powodzenia.
Dzisiaj dwukrotnie dzwonili z BOK w sprawie oferty przedłużeniowej.
Za pierwszym razem propozycja: no limit komórkowe, stacjonarne, SMS/MMS, 5GB, cena 29,99pln brutto, umowa na czas nieokreślony.
Druga propozycja: no limit komórkowe, stacjonarne, SMS/MMS, 6GB i znów 29,99pln netto., umowa na 24 m-ce.
Przedstawiłem kolejny raz czego oczekuję i mają sprawdzić czy taka oferta istnieje
@sonarsonic, rozumiem, że te 14,99pln to średnia z 24 m-cy przy uwzględnieniu rabatu 100% przez 6m-cy a normalna oferta to 19,90pln.?
Za pierwszym razem propozycja: no limit komórkowe, stacjonarne, SMS/MMS, 5GB, cena 29,99pln brutto, umowa na czas nieokreślony.
Druga propozycja: no limit komórkowe, stacjonarne, SMS/MMS, 6GB i znów 29,99pln netto., umowa na 24 m-ce.
Przedstawiłem kolejny raz czego oczekuję i mają sprawdzić czy taka oferta istnieje

@sonarsonic, rozumiem, że te 14,99pln to średnia z 24 m-cy przy uwzględnieniu rabatu 100% przez 6m-cy a normalna oferta to 19,90pln.?
Wypowiedzenie jest już aktywne, oczywiście chodziło mi o wtorek 15.03.Mr.Pelisa pisze:Powinieneś otrzymać smsa z potwierdzeniem złożenia wypowiedzenia, w Play24 w zakładce zgłoszenia także powinno być zarejestrowane zgłoszenie dot. wypowiedzenia, mogłeś także zapytać o to konsultanta - czy wypowiedzenie złożyłeś 22 marca?
Co do oferty z telefonem, to przy aktywnym wypowiedzeniu umowy dostaniesz 6 mcy abonamentu za free i trochę mniejszy pakiet danych, reszta jak ze strony - to wiadomo na pewno ale zawsze można negocjować, zadzwoń na *500/8/2 (jeśli wypowiedzenie będzie już aktywne w systemie) i negocjuj... powodzenia.
Dzisiaj po rozmowie z konsultantką, "udało mi się" wynegocjować 6 miesięcy za darmo przy abonamencie 109,99, ale kwota za telefon wzrosła do 559zł z 159zł, czy myślicie że jest możliwość wynegocjowania, czegoś lepszego czy raczej nic nie da się już ugrać?