• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #85387  autor: mateush
 12 lip 2006, 12:38
Usunelem wszystkie gry zostawilem troche tapet i dzwonkow i nadal nie pracuje tak jak na poczotku. Zapewne trzeba sformatowac tlyko ze moj kabel nie jest tym serwisowym wiec jestem zmuszony dac go do jakiegos punktu naprawy. Tylko teraz ile to moze kosztowac i jak dlugo trwac. W menu jest taka opcja sformatuj tylko wtedy usunie sie wszystko wlacznie z oprogramowaniem?
Ostatnio zmieniony 18 lip 2006, 12:20 przez mateush, łącznie zmieniany 1 raz.

AAAAAaaaaa!!!!!!

#85423  autor: Vin
 12 lip 2006, 16:13
Mułahahahahahahhahhahhahaha usmiałem sie jak to przeczytałem :)

A jakim cudem będzie sie formatować jeśli będzie usuwał oprogramowanie :?:

Usunie wszystkie gry, motywy, zdjęcia, tapety ipt...

#85451  autor: ganc2
 12 lip 2006, 19:04
Kabel serwisowy czy nie nie ma nic do tego (opcję master reset powinieneś mieć w telefonie).
No i przecież nie usuniesz oprogramowania :lol: oprogramowanie to nie tapety i motywy tylko taki jakby taki mały komórkowy system operacyjny. Więc nie musisz się obawiać. Format usunie tylko wszystkie obrazki, motywy gry itd... i przywróci ustawienia fabryczne.
Usunelem
wszystkie gry (a gdzie przecinek?) zostawilem troche tapet i dzwonkow i nadal nie pracuje tak jak na poczotku.
Mógłbyś troszeczkę popracować nad ortografią[/quote]

#85458  autor: mateush
 12 lip 2006, 19:58
heh i pomyslec ile ludzi jest w bledzie ktorzy mi to wtlaczali zapewne tak samo jest z kompem? chcoc w to nie wierze dla mnie jak format to wszystko idzie z dyskow no moze niech bedzie cos zostaje jakis awaryjne zeby moc zainstalowac system ale zapewne i tak by sie przydal najnowszy system w telefonie

sory za bledy ale jak dotad nikt sie nie czepial moich bledow moze ich nie robilem nie wiem sam chyba mi palce urosly bo czesto mi sie wciska jeszcez jakis dodatkowy klawisz a kropki i przecinki to ja rzadko wstawiam piszac w neciem

AAAAAaaaaa!!!!!!

#85462  autor: Vin
 12 lip 2006, 20:09
Po 1 - nie rób OT
Po 2 - nie porównuj telefonu do komputera(i to jeszcze takiego :roll: )
Po trzecie - myśle, że ten temat jest troszke bezsensowny...
temat - kosz

#85464  autor: ganc2
 12 lip 2006, 20:15
Toteż mówię :lol: przeczytaj instrukcję obsługi która znajduje się tutaj
strona 86, formatowanie pamięci telefonu. Odnoszę wrażenie że nigdy wcześniej nie robiłeś formata.

#85605  autor: mateush
 13 lip 2006, 17:53
heh zgadza sie jeszcze nigdy nie robilem formata zadnego urzadzenia :lol: juz dawno napewno mialbym za soba zrobionych pare formatow kompa ale mam zbyt duzo cennych rzeczy(zdjecia, mp3) na kompie i nie mam gdzie je wszystkie poprzenosic a kupic drugi dysk mi sie nie spieszy... ,
temat tez mi nie odpowiada i juz po drugim poscie w tym temacie zamierzam go usunac,
vinamp nie wiem co to jest OT
i troche mi sie zrobilo nie milo jak zaczeliscie sie smiac ze mnie po raz pierwszy na tym forum....eh a do tem,atu telefon sie jeszcez bardziej zwalil

AAAAAaaaaa!!!!!!

#85707  autor: Klusek
 13 lip 2006, 23:22
mateush pisze:hjuz dawno napewno mialbym za soba zrobionych pare formatow kompa ale mam zbyt duzo cennych rzeczy(zdjecia, mp3) na kompie i nie mam gdzie je wszystkie poprzenosic a kupic drugi dysk mi sie nie spieszy... ,
No i właśnie po to robi się partycje, żeby w razie czego nie farmatować całego dysku :)

Jeśli telefon dalej nie działa tak jak powinien to wgraj nowe oprogramowanie.

Obrazek
Obrazek

#85741  autor: wendzior
 14 lip 2006, 10:48
vinamp nie wiem co to jest OT
OT to skrot od offtopic czyli pisanie nie do tematu :D [/quote]