• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #856903  autor: VIP-Card
 18 mar 2016, 11:09
goral2099 pisze:A może po prostu potrzebny jest jakiś roślejszy znajomy, który by z delikwentem rozmowę wychowawczą przeprowadził? Po takiej rozmowie może by koleżka odpuścił?

A jak nie, to Policja, dowody i się gagatkowi odechce. Mają już narzędzia odpowiednie, więc powinno pójść w miarę szybko. Jak najwięcej zgłoszeń, to się mu do tyłka dobiorą.
Zamiast chłystka z ABSem wystarczy zaprzyjaźniony policjant który zaprosi stalkera na komisariat, fachowym językiem przytoczy paragrafi i poinformuje co grozi za takie przestępstwo.

Sorry ale IMO ten stalker to typowy cfaniak w necie, d*pa w świecie więce pewnie po takim rozpytaniu schowa się w kąt z płaczem i przestanie wydzwaniać.
 #856984  autor: mseifer
 18 mar 2016, 19:40
Czy jest jakaś aplikacja do blokowania smsów i połączeń która nie będzie pokazywać tego że ten ktoś dzwonił i pisał tylko żeby od razu wyrzucało do śmieci?
 #857044  autor: Niezgodna7
 18 mar 2016, 23:20
o tym właśnie myślałem pisząc o policji, co wspomniał vip-card.
ps.
a co do aplikacji - chyba są. miałem tego gromadę, nie pamiętam który... ale to i tak trzeba do policji - i trafić na ,,człowieka".

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
 #857054  autor: goral2099
 19 mar 2016, 01:18
VIP-Card, Calm7: No jasne, że jeżeli jest taka możliwość, to warto z niej skorzystać. :)
 #857598  autor: Niezgodna7
 21 mar 2016, 22:19
Góral, ale ja doradzam policję (mimo, że się z nią nie lubię prawie jak z adminami T.)
:-D :-D :-D

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis