• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 396 z 675
  • 1
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 675
 #855984  autor: kris09
 13 mar 2016, 12:43
Zielony71 i pokerman9 pls o pomoc.

Chce przeniesc nr z innej sieci do abonamentu 69,99.
Pokerman pisze o rabatach kilku. -20% wiem ze jest na allegro ale jak uzysjac te pozistale rabaty ?
Te zgody nie sa juz wliczone w cene abonamentu ?

Polerman wypisal cos takiego:
-4,99zl(Rabat za zawarcie Umowy na czas oznaczony,dotyczy tylko nowych Abonentów
wybierających nowy numer telefonu) -20%(kupon allegro) -5,01zł(e-faktura) -5,99zl(zgoda marketingowa)
 #855990  autor: seybr2k1
 13 mar 2016, 13:02
Ja ostatnio chciałem przedłużyć umowę w szalone 10 dni z Orange. Szalone to były dla mnie i jeden wielki wk.... Zamówiłem sobie Sony M4 Aqua. Abonament 50 zł, minus kod na obniżenie abonamentu. Piękna suma 41 zł i telefon za złotówkę. Normalnie on kosztuje w tym abonamencie około 400 zł. Co mi przyniósł kurier ? Nowy numer plus abonament 69 zł. Zniżki dały upust na 51 zł. Wkur... się mocno. Nowy numer nie jest mi nie na rękę. Mają go moi klienci, weź chłopie powiadamiaj każdego. Owszem stary numer można zostawić na kartę. Ale to pój biedy. Dzwonię do konsultantów. Kobieta stwierdziła "pan mnie męczy". Jak ją męczę chce odpowiedzi. Podała mi numer do tych mądrzejszych. Wyjaśnił sporo ale dla czego tak się stało sam nie wiedział. Mógł mi przedłużyć umowę, ale bez kody rabatowego bo takiego nie dostał. Czyli miał bym abonament za 50 zł i telefon w tej cenie 1zł. Poradził abym odesłał paczkę i wymówił, mam 14 dni na to. Paczka dotarła do biura. Najlepsze to że nie było w dokumentach formularza o dostąpieniu od umowy. Czyżby to był świadome zagranie. Wysłałem wypowiedzenie i zobaczymy jak to się rozwinie. Jeżeli przejdę do innej sieci, zrobię filmik i ujawnię dokumenty zamówienia. Dam je w sieć. Takiego cyrku nigdy z nimi nie miał. Wieloletni klient. Uważajcie na oszustów.
 #856022  autor: Leo
 13 mar 2016, 14:07
Dziwne. Zamawiałeś przez telefon czy przez sklep Internetowy ? W przypadku sklepu Internetowego dostaje się mailem zaraz po złożeniu zamówienia podsumowanie i tam jest wszystko opisane od A do Z.
 #856027  autor: zielony71
 13 mar 2016, 14:26
kris09 pisze:Zielony71 i pokerman9 pls o pomoc.

Chce przeniesc nr z innej sieci do abonamentu 69,99.
Pokerman pisze o rabatach kilku. -20% wiem ze jest na allegro ale jak uzysjac te pozistale rabaty ?
Te zgody nie sa juz wliczone w cene abonamentu ?

Polerman wypisal cos takiego:
-4,99zl(Rabat za zawarcie Umowy na czas oznaczony,dotyczy tylko nowych Abonentów
wybierających nowy numer telefonu) -20%(kupon allegro) -5,01zł(e-faktura) -5,99zl(zgoda marketingowa)
Te rabaty są już wliczone w abonament, ale jak zajrzysz na mojego bloga to dowiesz się jeszcze o innych rabatach, z których można skorzystać.
 #856033  autor: seybr2k1
 13 mar 2016, 15:01
Leo pisze:Dziwne. Zamawiałeś przez telefon czy przez sklep Internetowy ? W przypadku sklepu Internetowego dostaje się mailem zaraz po złożeniu zamówienia podsumowanie i tam jest wszystko opisane od A do Z.
Zamawiałem przez sklep internetowy. Tak jest od a do z. Co innego na wydruku a co innego mi przyszło. Na wydruki przedłużenie umowy oraz abonament 50 zł minus upust. Co innego na umowie, nowy numer abonament 69 zł - upust. Nie chciało mi się bawić w odkręcanie. Moja żona miała podobny problem, trochę nawalczyła się. Odesłałem zgodnie z prawem.
Może pracownik firmy coś namieszał, ale ja nie jestem pierwszy z takim babolem. Na dodatek brakowało dokumentu od odstąpienia od umowy a powinien być.
 #856040  autor: greg.x
 13 mar 2016, 15:38
zielony71 pisze:
kris09 pisze:Zielony71
Te rabaty są już wliczone w abonament, ale jak zajrzysz na mojego bloga to dowiesz się jeszcze o innych rabatach, z których można skorzystać.
Możesz podać adres bloga?
 #856056  autor: Adixm
 13 mar 2016, 17:05
No Panowie z tego co tak widzę Orange przyciska pasa i nic dobrego to nie wróży klientom którzy w najbliższym czasie będą przedłużać umowy...
A tak z ciekawości zapytam..aktualnie jakie są największe rabaty przy przedłużaniu umowy?Nie wspomnę o tym że te szalone dni są dużo gorsze niż jeszcze jakiś czas temu..
 #856083  autor: seybr2k1
 13 mar 2016, 20:24
Ewelina1502 pisze:Mi wysłali umowe ze sprzętem, ale bez rabatu 30%, umowa ustalana przez telefon i też nie miałam dokumentów do odstąpienia...
Potem dochodź swoich praw. Śledzę temat i wielu ludzi ma taki problem. Kłamią w żywe oczy. Ja miałem kod rabatowy na 15% to się dziwili, jakiś dziwny był.
Adixm pisze:No Panowie z tego co tak widzę Orange przyciska pasa i nic dobrego to nie wróży klientom którzy w najbliższym czasie będą przedłużać umowy...
A tak z ciekawości zapytam..aktualnie jakie są największe rabaty przy przedłużaniu umowy?Nie wspomnę o tym że te szalone dni są dużo gorsze niż jeszcze jakiś czas temu..
Max 30%, ale dostań je.
 #856160  autor: karola284
 14 mar 2016, 11:47
Witam wszystkich serdecznie :)
Dzwoniłam dziś do DUK, rezygnacja złożona na dwa numery Orange a po "konsultacji" z przełożonym pracownik nie może zaproponować mi nic więcej niż na stronie internetowej... Jestem rozczarowana :) Jak Wy to robicie że macie rabaty przy składaniu rezygnacji, jakiś inny magiczny numer niż DUK ? :)

Pozdrawiam
 #856170  autor: zielony71
 14 mar 2016, 13:24
Z mojego doświadczenia wynika, że trzeba próbować wielokrotnie. Z tym, że teraz to trochę szkoda czasu, bo z kuponem rabatowym, w sklepie internetowym wyjdzie na to samo, albo i lepiej.
 #856211  autor: irzi
 14 mar 2016, 18:03
Ewelina1502 pisze:Smart Plan LTE pewnie :wink:
No fakt, może tak być ;-)
 #856213  autor: irzi
 14 mar 2016, 18:09
Jakieś przecieki - coś będzie w tym tygodniu, jakaś promocja świąteczna? Bo w przyszlym to już chyba późno bo to już Wielki Tydzień będzie .....
 #856224  autor: kris09
 14 mar 2016, 19:54
Tak z doswiadczenia mysoicie ze w marcu beda jeszcze szalone dni z orange?

Kiedy stawiacie lub moze ktos sie spodziewa promocji swiatecznej ? Czy w tamtym roku hyla jakas? :D
  • Strona 396 z 675
  • 1
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 675
  • 1
  • 394
  • 395
  • 396