Miejscowość Wiosna oraz Lewoszów (woj. świętokrzyskie, powiat konecki gmina Radoszyce).
Dodam iż ta pierwsza otrzymała komplet pozwoleń w wykazie UKE.
Miejscowość Straszów w gminie Mniów.
@ssjdamian Będę wdzięczny za informację o planach LTE800 dla miejscowości:
Gostyń (woj. śląskie, powiat mikołowski),
Woszczyce (woj. śląskie, powiat mikołowski).
Obie miejscowości mają nadajniki działające wyłącznie w pasmie 900Mhz.
1. Woj. lubelskie, powiat bialski, Wisznice
2. Woj. lubelskie, powiat bialski, Czeputka, gmina Sosnówka
3. Woj. lubelskie, powiat parczewski, Bojary, gmina Podedwórze
Z góry dzięki.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2016, 17:25 przez mateos, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja poproszę:
1. Woj. świętokrzyskie, powiat Jędrzejów, Nagłowice
2. Woj. świętokrzyskie, powiat Jędrzejów, Oksa
3. Woj. mazowieckie, powiat Kozienice, Wola Magnuszewska.
Jutro popołudniu lub wieczorem dodam informację odnośnie kolejnych podanych przez Was miejscowości, mam jednak ograniczony czas żeby je wynotować w pracy, więc proszę o cierpliwość.
@sindikat
Mój błąd masz rację chodziło o Tatarowce.
Mam dostęp do wszystkich stacji oficjalnie planowanych. Jeśli w danej miejscowości pojawi się całkiem nowa stacja, dodam taką informację. Dodam, że jeśli komuś bardzo na czasie zależy, *800 też jest w stanie Wam pomóc.
Potwierdzam informacje ssjdamian. Pod *800 bez problemu poinformują nas kiedy będzie uruchomione LTE800 w podanej przez nas miejscowości. Niepocieszony jestem tylko, że "wylosowałem" dopiero listopad 2016 r.
Hehe, a ja połączyłem się o 21:30 od razu po wybraniu opcji 1>2. Podałem miejscowość, chwilę musiałem poczekać bo z bazy informacja szła (tak konsultant powiedział) i podał informację, że będzie w listopadzie 2016 r. Kryniczanin, coś kiepsko się pytałeś.
A Wy nie macie innych problemów i zajęć?
Ludzie! Jak będzie LTE800, to będzie. A teraz każdy się pyta kiedy będzie u niego......z czego połowa nawet do tego sprzętu nie ma.....
Jak masz LTE w telefonie to najpewniej jest obsługa 800. To jest jedno z podstawowych i pierwszych (razem z 2600) pasm przeznaczonych od początku do LTE.