Użytkownik
xander21
Jest tyle ile pozwala nadajnikyanek pisze:Wypowie się ktoś konkretnie na swoim przykładzie jak działa LTE w Virgin?
z Networks! się mecze już z 2lata, wolne transfery ok 3Mb/s to i wytrzymam do rozbudowy sieci o LTE. Będzie agregacja pasm to i się odciąży sieć mam nadzieje.pakierhakierxd pisze:Ja na początku na lte Play miałem 50 mb
ale teraz to 20-36
a wieczorem potrafi spaść do 3/6 mb.
A to działa Virgin na T-Mobile z LTE? Myślałem że samo 3G jako roaming krajowy.xander21 pisze:Przeżyłem szok. Virgin na nadajniku T-Mobile LTE
http://www.speedtest.net/my-result/a/1780598382
Właśnie nie jestem pewien. Być może speed test źle rozpoznał stację.drixter pisze:A to działa Virgin na T-Mobile z LTE? Myślałem że samo 3G jako roaming krajowy.xander21 pisze:Przeżyłem szok. Virgin na nadajniku T-Mobile LTE
http://www.speedtest.net/my-result/a/1780598382
Dzięki,
Dziwi mnie, że speedtest rozpoznał nadajnik Playa jako T-mobilepakierhakierxd pisze:Szkoda że nie naprawdę lte T-Mobile
Mam tak samo. Speedtest zawsze pokazuje operatora do którego jest zalogowana karta sim (w dual sim bierze pod uwagę tylko pierwszą).xander21 pisze:Dziwi mnie, że speedtest rozpoznał nadajnik Playa jako T-mobile
o dzięki za wyjaśnienie! mam dual sim i właśnie pierwszy slot t-mobile a drugi virgin, który testowałem.cyanoone pisze:Mam tak samo. Speedtest zawsze pokazuje operatora do którego jest zalogowana karta sim (w dual sim bierze pod uwagę tylko pierwszą).xander21 pisze:Dziwi mnie, że speedtest rozpoznał nadajnik Playa jako T-mobile
Co daje orange? Wiadomo już coś czy będzie w czerwcu bonus 50 % do doładowania w Virgin tak jak to było rok temu?maxplastic pisze:Można tak powiedzieć, od momentu gdy Virgin zmniejszyło ilość internetu do 4GB, czyli tyle ile ma Vikings, a Ci mają jeszcze nielimitowane mmsy. To z tych ogólnych warunków, nie wiem jakie są szczegóły i haczyki w MV, ceny za dodatkowe pakiety itd. Ja i tak za 1.5 miesiąca przechodzę do Orange. Sam się sobie dziwię, bo gdy jeszcze miałem abonament uważałem ich za najgorszą sieć.