Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Raz pytałem i pisali, że nie są w stanie się wyrobić, za duża liczba użytkowników.Karlos20 pisze:xander21: co Ci szkodzi zadzwonić do CMOK? Połączenie darmowe i zgłaszaj.
Masz rację, kiedyś VM było inne. Pamiętam jak wszystko działało idealnie. Teraz wszystko się psuje co chwila klub nie działa. Zdarzają sie przypadki, że cmok nie odpisuje! Pogorszył się marketing. VM sieć dla młodych a dali babcie w reklamach.. ehhKarlos20 pisze:Wytłumaczenie absurdalne. 300k dla nich to za dużo? Widać, że mają plany, ale niepoważne. Gdyby umieli robić promocje jak Play i się rozbudowali, inaczej by to się rozegrało. Wielki minus dla Virgin.
Poza tym danie 1 GB w okresie, gdy większość ludzi włączyło jako nowość 4 miesiące temu #Freemium, spowodowało ich utratę. To celowe zagranie, które pozostanie bez echa. To już nie ten sam Virgin, jak na samym początku.
To ciekawe. Pakiet Freemium mam aktywny do 18.02, 1GB aktywowano mi 13.02 i pełen pakiet internetu jest ważny do 13.03.Karlos20 pisze:Info od Virgin Mobile Polska (Facebook):
przypominamy, że ważność walentynkowego 1 GB wpisuje się w okres ważności pakietu podstawowego.