Witam serdecznie,
z racji braku możliwości negocjacji w Play (z uwagi na zawieszenie działalności gospodarczej) rozważam przeniesienie numeru do innej sieci, tak by spełnić wymagania które się w ostatnim czasie zmieniły.
Aktualnie wygląda to w ten sposób, przez 30 dni:
- przegaduję około 3-3,5h (80% w play)
- 300-400 sms (90% głównie play)
Do w/w poszukuję internetu, tutaj pojawia się jaki problem, bo nie wiem jakiego zakresu szukam, ale służyłby on do youtube (~1-1,5h/tydzień), zwykłe przeglądanie neta, do tego FB/instagram (wrzucanie fotek również), snap.
Myślałem o ok. 5gb/msc ale nie wiem czy to wystarczy?
Może play w ofercie dla klientów indywidualnych posiada coś odpowiadające w/w wymaganiom?
Oczywiście abonament niestety będzie musiał już być na osobę prywatną..
z racji braku możliwości negocjacji w Play (z uwagi na zawieszenie działalności gospodarczej) rozważam przeniesienie numeru do innej sieci, tak by spełnić wymagania które się w ostatnim czasie zmieniły.
Aktualnie wygląda to w ten sposób, przez 30 dni:
- przegaduję około 3-3,5h (80% w play)
- 300-400 sms (90% głównie play)
Do w/w poszukuję internetu, tutaj pojawia się jaki problem, bo nie wiem jakiego zakresu szukam, ale służyłby on do youtube (~1-1,5h/tydzień), zwykłe przeglądanie neta, do tego FB/instagram (wrzucanie fotek również), snap.
Myślałem o ok. 5gb/msc ale nie wiem czy to wystarczy?
Może play w ofercie dla klientów indywidualnych posiada coś odpowiadające w/w wymaganiom?
Oczywiście abonament niestety będzie musiał już być na osobę prywatną..