Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Oficjalnej chyba. Bo to co jest - build 10586.36 działa jak najbardziej stabilnie.dario321 pisze:w tej chwili jeszcze nie ma stabilnej wersji dla Twojego telefonu
Demonizowanie, nie słyszałem jeszcze, aby ktoś uwalił sobie tą aktualizacją telefon. Jak W10M w wersji beta się nie spodoba można wrócić do WP8.1dario321 pisze:instalujac wersje testowa wyrazasz zgode ze ewntualne uwalenie telefonu jest z Twojej winy.zainteresowany?
No pojechali po całościMoja 820 była pewniakiem do otrzymania W10M. Taki pewniak, że hej. Bo mocny procek, 1 GB pamięci i w ogóle. I co? I klopz na całej linii. Microsoon uznał, że Lumia 820 jednak NIE DOSTANIE oficjalnego W10M. Co prawda info zassałem ze śmiesznej stronki fanboyów ale mimo wszystko: https://wpworld.pl/50440/microsoft-nie- ... 10-mobile/ i tam mojej Lumii nie ma ale może jeszcze się pojawi (soon). No nic, w każdym razie odwleka to w czasie decyzję o jej naprawie.
No ja otrzymałem tam bana na stałeklimasz pisze: Powiedziałbym, że jest tam więcej niefanbojów niż fanbojów