• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #848944  autor: dzi0bas
 03 lut 2016, 11:22
Witam,
Z powodu braku doładowań mój numer został zdeaktywowany- wiem, przegapiłem.
Tego samego dnia zadzwoniłem do OK i niestety powiedziano mi, że nic nie da się zrobić.
Czy faktycznie po wyłączeniu numeru nie ma jakieś okresu ochronnego aby numer aktywować?
Kiedy około numer może trafić do puli wolnych numerów?
 #848973  autor: kwistas
 03 lut 2016, 14:56
Okres na połączeń przychodzących po utracie ważności konta na wychodzące to 60dni jeśli w trakcie tych 2 miesięcy nie doładujesz konta to numer może być w każdej chwili wyłączony. Nic nie zrobisz, a to kiedy numer trafi do puli wolnych numerów to nie wiadomo to już loteria, może już gdzieś wisi w jakimś kiosku do sprzedaży.
Mogłeś po prostu raz na rok doładować te 5zł to by wychodzące przedłużało o rok.