Dostanę papiery pocztą to wkleje.gregmar pisze:Możesz napisać coś więcej... Czy to oferta JA+ Firma? Czy to jest 50% mniej po wypowiedzeniu itp.michal198 pisze:Umowa przedłużona. Zdecydowałem się na tylko sim za 19.99 netto no limit do wszystkich +stacjonarne sms/mms plus 2.8 GB niby po wykorzystaniu jest lejek 1 Mb.
Proponował to samo tylko z Samsungiem J5 przy abonamencie za 39.99 i telefon po 1 złoty.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Thomas123
Ile czasu do końca miałeś jak przedłużyłeś umowę?
4 miesiące. Na 3 miesiące dostałem rabat 0 złhyniks pisze:Thomas123
witam wszystkich to mój pierwszy post
jak najwcześniej mozna próbowac walkę o nową umowę moja 1a kończy sie 25.06 a druga 10.12
do tej pory miałem długie 1a 24msc a druga 30msc
pozdr

jak najwcześniej mozna próbowac walkę o nową umowę moja 1a kończy sie 25.06 a druga 10.12
do tej pory miałem długie 1a 24msc a druga 30msc
pozdr
Można 6 miesięcy przed końcem umowy. Pozostały czas zostanie doliczony do nowej umowy. Nalezy jednak, że dostępność oferty może różnić się od kanały sprzedaży, czyli np. oferta może być dostępna "na odległość" a w salonie nie 

Dostałem w piątek informację z DUK, że Honor 7 zostanie wycofany z ofert dla osób fizycznych i będzie dostępny tylko dla SOHO. Lipa, bo też chciałem go kupić.michal198 pisze:Propozycja z duk:
23 brutto pełen no limit rozmowy +stacjonarne +mms+sms+2.8 GB
Czekam na oferte z Honorem 7, nie ma na stanie nie mogą przedstawić konkretnej oferty.
Dzięki za info. Czyli dobrze, że przedłużyłem sam sim.torre24 pisze:Dostałem w piątek informację z DUK, że Honor 7 zostanie wycofany z ofert dla osób fizycznych i będzie dostępny tylko dla SOHO. Lipa, bo też chciałem go kupić.michal198 pisze:Propozycja z duk:
23 brutto pełen no limit rozmowy +stacjonarne +mms+sms+2.8 GB
Czekam na oferte z Honorem 7, nie ma na stanie nie mogą przedstawić konkretnej oferty.
Za miesiąc kończy mi się umowa, czy ktoś orientuje się co można dostać w opcji tylko SIM?
Zazwyczaj nie dzwonią, bo mam chyba powyłączane zgody, więc może zostawić im namiar na kontakt z DUK?Ktoś wie gdzie się to robi?
Zazwyczaj nie dzwonią, bo mam chyba powyłączane zgody, więc może zostawić im namiar na kontakt z DUK?Ktoś wie gdzie się to robi?
Nawet się nie wysiliłeś przeczytać jednego posta wyżej.groove pisze:Za miesiąc kończy mi się umowa, czy ktoś orientuje się co można dostać w opcji tylko SIM?
Chciałbym zapytać jak wygląda sytuacja przy składaniu wypowiedzenia w salonie Plusa.
Moja umowa kończy się w czerwcu. W piątek chciałem złożyć wypowiedzenie i powiedziano mi, że oni je mogą przyjąć tylko, że uwzględnią ją z jednomiesięcznym okresem wypowiedzenia, a nie tak jak napisałem w wypowiedzenie "wraz z końcem okresu podstawowego".
Moja umowa kończy się w czerwcu. W piątek chciałem złożyć wypowiedzenie i powiedziano mi, że oni je mogą przyjąć tylko, że uwzględnią ją z jednomiesięcznym okresem wypowiedzenia, a nie tak jak napisałem w wypowiedzenie "wraz z końcem okresu podstawowego".
Wyślij poczta. Tez mnie tak sciemniali.Shrekus27 pisze:Chciałbym zapytać jak wygląda sytuacja przy składaniu wypowiedzenia w salonie Plusa.
Witam
Jak teraz jest z internetem lte na abo?
2 lata temu dostałem z duk 50% rabatu na abo i b593 za 3zł
jakie traz dają pakiety danych z duk?
Jak teraz jest z internetem lte na abo?
2 lata temu dostałem z duk 50% rabatu na abo i b593 za 3zł
jakie traz dają pakiety danych z duk?
mam podobne pytanie co przedmowca
zastanawiam sie czy podpisac jakis no limit za 25-30 w duk bez internetu
a ten w dual-simie z aero2 30GB/30zl na mc
czy jest jakas fajna oferta na tandem w duk
pozdrawiam
zastanawiam sie czy podpisac jakis no limit za 25-30 w duk bez internetu
a ten w dual-simie z aero2 30GB/30zl na mc
czy jest jakas fajna oferta na tandem w duk
pozdrawiam
Witam
Mojemu przyjacielowi kończy się umowa w kwietniu.
Telefon na firmę.
Jaki najniższy abonament może ugrać po złożeniu wypowiedzenia, chodzi o no limit rozmowy+ stacjonarne+ SMS/MMS i internet ok.1 GB wystarczy. Opcja tylko SIM.
Czy już można składać wypowiedzenie, czy poczekać bliżej terminu końca umowy?
Z góry DZIĘKUJĘ za pomoc

Telefon na firmę.
Jaki najniższy abonament może ugrać po złożeniu wypowiedzenia, chodzi o no limit rozmowy+ stacjonarne+ SMS/MMS i internet ok.1 GB wystarczy. Opcja tylko SIM.
Czy już można składać wypowiedzenie, czy poczekać bliżej terminu końca umowy?
Z góry DZIĘKUJĘ za pomoc

Na trochę ponad 3 m-ce bez wypowiedzenia dostałem po wcześniejszym odrzuceniu kilku ofert tak:
Abonament na 24 m-ce 59,99 z doliczeniem brakujących miesięcy... plus pewnie ''kreatywnie'' wliczy z dwa okresy rozliczeniowe jeszcze do umowy poza tymi brakującymi jak to u nich zawsze bywa.
Kom/stac. no limit
sms/mms no limit
7 GB
120 jednostek roaming UE
Honor 5x za 149 zł
Oferta odrzucona...przenoszący mają ten telefon za 49 zł przy umowie na 24 m-ce i 6 m-cy w tym gratis.Reszta warunków też bardzo podobna
Abonament na 24 m-ce 59,99 z doliczeniem brakujących miesięcy... plus pewnie ''kreatywnie'' wliczy z dwa okresy rozliczeniowe jeszcze do umowy poza tymi brakującymi jak to u nich zawsze bywa.
Kom/stac. no limit
sms/mms no limit
7 GB
120 jednostek roaming UE
Honor 5x za 149 zł
Oferta odrzucona...przenoszący mają ten telefon za 49 zł przy umowie na 24 m-ce i 6 m-cy w tym gratis.Reszta warunków też bardzo podobna
Bardzo słuszne podejście!iperyt pisze:... przenoszący mają ten telefon za 49 zł przy umowie na 24 m-ce i 6 m-cy w tym gratis.Reszta warunków też bardzo podobna
Do taryf trzeba negocjować 25-30% zniżki, ceny telefonów przynajmniej takie jak "nowi".
Dodatkowo pokusiłbym się o negocjowanie większego pakietu internetowego PL/EU i minut do EU.
Po 7 miesiącach w sieci jakoś nie mam żadnego do nich sentymentu ...
Bez wypowiedzenia nie ma sensu rozmawiać...po złożonym można negocjować.SACZI pisze:Bardzo słuszne podejście!iperyt pisze:... przenoszący mają ten telefon za 49 zł przy umowie na 24 m-ce i 6 m-cy w tym gratis.Reszta warunków też bardzo podobna
Do taryf trzeba negocjować 25-30% zniżki, ceny telefonów przynajmniej takie jak "nowi".
Dodatkowo pokusiłbym się o negocjowanie większego pakietu internetowego PL/EU i minut do EU.
Po 7 miesiącach w sieci jakoś nie mam żadnego do nich sentymentu ...
Z tym, że przenoszący numer taki abonament (zawartość) otrzymują za 70 zł (a nie za 60 zł) i z mniejszym pakietem GB 
Natomiast przedłużając ten abo w takiej cenie kumplowi chcieli dorzucić 3 miechy za free. Ale wolał 10 zł taniej miesięcznie i więcej netu

Natomiast przedłużając ten abo w takiej cenie kumplowi chcieli dorzucić 3 miechy za free. Ale wolał 10 zł taniej miesięcznie i więcej netu

To prawda ale rabat na 6 m-cy jest wart więcej niż 10 zł mniej , wpisując to w ramy umowy 24 miesięcznej.Jeszcze stówa więcej za wymieniony telefon.Drobne różnice w pakiecie internetowym dla mnie osobiście nie mają znaczenia.muza_tv pisze:Z tym, że przenoszący numer taki abonament (zawartość) otrzymują za 70 zł (a nie za 60 zł) i z mniejszym pakietem GB
po wypowiedzeniu telefon jest za 3zł, warunki abonamentowe takie sameiperyt pisze:Na trochę ponad 3 m-ce bez wypowiedzenia dostałem po wcześniejszym odrzuceniu kilku ofert tak:
Kom/stac. no limit
sms/mms no limit
7 GB
120 jednostek roaming UE
Honor 5x za 149 zł