• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #84573  autor: carlossus
 06 lip 2006, 23:08
Mam Philpisa 568 (albo S68 nie wiem.. nie znam sie i dlatego tu jestem) . ten telefon posiada aparat. ale.. nie mam zielonego pojecia jak zgrac z niego zdjecia na komputer.. albo jak cokolwiek wrzucic na niego... nie ma bluetootha.. nie wiem czy ma irde.. nic nie wiem... wejscia na usb na pewno nie ma :( prosze niech ktos mnie oswieci czy jest wogóle taka opcja zebym zrzucił foty na komputer. Z góry dziekuje.

#84581  autor: Tragedya
 06 lip 2006, 23:45
OMG. Kup sobie kabel na allegro. Tak swoja droga jak mamy ci pomoc skoro nawet nie wiemy o jaki telefon chodzi?
Tak to jest jak sie kradzione fony kupuje
http://telepolis.pl/telefony.php?bid=25
A tak poza tym to pod bateria obok nr IMEI powinien byc podany model

EDIT: A nie bo dopiero teraz kapnalem sie, ze 5 moze wygladac jak S. Niewazne kup sobie kabel na allegro. A twoj model to jak juz 568. Czasem wypadalo by troszke pomyslec i porownac nazewnictwo. Widziales gdzies literke w nazwach modeli Philipsow procz tych troszku starszych?

#84622  autor: Shila
 07 lip 2006, 12:38
na stronie http://gsmonline.pl/portal/news/news.jsp?s0n_id=8426 pisze, ze ten Philips komunikuje sie z kompem przez kabel USB.. ale o Irdzie ani slowa, wiec pewnie nie ma.

Telepolis.pl

#84769  autor: Shila
 08 lip 2006, 13:04
Na stronie producenta pisze, ze nie ma irdy, ale za to mozna laczyc komorke poprzez kabel USB. Wiec nie ma irdy na 100%.

Telepolis.pl

#84824  autor: carlossus
 08 lip 2006, 18:36
Noo w sumie wszyscy macie racje bo allegro to nieskonczona kopalnia telefonowych akcesoriów.. ale.. jest jeden poowazny problem... NIE MA nic do tego cholernego telefonu... ludzie.. wczoraj przeszedłem caały Kraków po komisach w poszukiwaniu głupiej ładowarki i co.. myslicie ze znalazłem?? hehe niestety nikt nie ma ładowarki do tego telefonu NIIKT!! a co dopiero kabel USB który podejdzie w to cholerne wejscie.. bo oprócz wejscia na słuchawki i ładoware to niue ma innych wejsc wiec przypuszczam ze USB idzie z wejscia na ładowarke.. pozatym drogi Tragedyo.. telefon jest kupiony całkiem legalnie w Uk.. ale neistety kupujac go nie wiedziałem ze zamiast dobrego sprzetu kupuje przeklety telefon... juz nawet próbowałem go sprzedac.. ale niestety nikt.. w zadnym ( z ponad 30komisów w których byłem) nie chce wziasc nawet do reki tego telefonu a co dopiero go kupic odemnie.. ;/ i na koniec... jezeli ktokolwiek ma w planie kupno tego telefonu.. to stanowczo odradzam... i ogólnie dzieki za pomoc w rozwiazaniu mojego zyciowego dylematu :) pozdrawiam.

#84841  autor: szczeka
 08 lip 2006, 19:57
wystaw na allegro- tam na pewno sprzedasz.

masz racje, z akcesoriami do tego modelu jest naprawde bardzo ciezko. dlatego radzilbym wymienic telefon na jakas pozadna nokie.