Azazel84 pisze:Czy opłaca sie
http://nowy.play.pl/oferta/c/rodzina?
Skończyły mi się umowy na 3 numery a 4ty to internet a PLAY. Konsultant w oddziale zaproponował mi pakiet rodzinny. Zastanawiam się czy mogę coś lepszego ugrać składając dodatkowo wypowiedzenie. Interesuje mnie no limit wszędzie, stacjo też czasem się przydają. Natomiast 4ty numer do internetu - 10GB styknie w zupełności.
Karlos20 pisze:Przy opcji za 114,99 za każdą SIM 3 szt opcja głosowa + dodatkowa na neta byś jednostkowo płacił ok. 28,75 zł. W ofercie wszystkie połączenia w kraju + SMS/MMS bez limitu + 50 GB współdzielonego neta na pełnej prędkości, potem lejek 1 mbit/s. Pół roku abonamentu gratis.
Myślę, że warto. Jeśli weźmiesz telefon, jest dopłata. Tutaj trudno by było coś lepszego ugrać.
Witam, moim zdaniem powinieneś złożyć wypowiedzenie, w/w oferta jest ze strony, i jest dostępna dla wszystkich więc w każdej chwili możesz ją wziąć. Dodatkowo jak chcesz telefon to dochodzi 20zł. co miesiąc więc już masz 134zł! I te 20zł. płacisz od pierwszego miesiąca. Porównując to z ofertą Orange ze strony w abo za 99zł. masz 10GB internetu (5 GB za 10 zł
kolejne 5 GB za 10 zł,dalej Internet LTE do 100 GB za 0 zł), reszta bez zmian, a telefony np. HTC M8s w Orange 700zł. taniej, LG G4 600zł taniej, a przy przedłużeniu dostałbyś 30% rabatu na abonament i 300zł rabatu na telefon, ostatnio koleżanka przedłużyła w Orange abo za 3 numery + 4ty do internetu za 66zł. i LG G4 za 499zł. + karta pamięci. Moim zdaniem Play nie ma porównania do tej oferty...