• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #84710  autor: justynka30
 07 lip 2006, 23:34
Proszę mi doradzić, który mam wybrać telefon - ww motkę czy samsunga. Zależy mi przede wszystkim na funkcjonalności telefonu, czytelnym menu, dlugo trzymającej baterii. Oba telefony operator proponuje mi w tej samej cenie. Dzieki za rady i wskazówki.

Pozdrawiam
Justyna

#84720  autor: Rogal
 08 lip 2006, 04:11
Odpowieć jest tylko jedna, odpowieć to Samsung X700 :wink:

#84722  autor: monkey
 08 lip 2006, 07:16
Bez wątpienia X700!
Ma lepszą baterię(Li-Poly) , lepszy aparat(1.3Mpx), więcej wbudowanej pamięci, lepszą polifonię. Motorola ma kiepski słownik iTap, a samsung rzecz jasna ma T9. Poza tym samsung robi najlepsze wyświetlacze.
W tej samej cenie bierz X700!
Pozdrawiam

#84730  autor: szczeka
 08 lip 2006, 09:53
rowniez polecam samsunga. zdecydowanie lepszy telefon od motoroli. ladniejszy, zgrabniejszy, z lepszym wyswietlaczem, aparatem, z radiem, czytelniejszym, bardziej intuicyjnym menu (jak nie miales konktaktu z samsungiem to i tak bedziesz wiedzial mniej wiecej, co gdzie jest, w motce tak moze nie byc :)) no i bateria tez jest lepsza

#84746  autor: $ylwo
 08 lip 2006, 11:34
Zgadzam się z innymi. Samsung jest bardziej stabilny od motki, no i długo trzyma (za spawą barerii). Motka jest duża, a samsung sgrabny, ładny i dobrze lezy w dłoni.
bIERZ x700

#84776  autor: justynka30
 08 lip 2006, 13:28
Dzieki za pomoc...chyba wybiore samsunga, tez z roznych opinii i testow wywnioskowalam, ze jest lepszy od motki. Dawniej w ogole niepodobalo mi sie menu w motc - moja znajoma miala ten aparat i uwazalam ze jest okropny i dlatego tez teraz z rezerwa podchodze do tego aparatu - sadze ze pewnie nic nowego nie wprowadzili. Do tej pory odprawie 6 lat uzywam roznych modeli nokii ale juz chcialabym zmienic choc tez proponuja mi nokie 6020 lub 6030......

Jeszcze raz dzieki
Justyna

#84793  autor: $ylwo
 08 lip 2006, 15:05
justynka30 pisze:Dzieki za pomoc...chyba wybiore samsunga, tez z roznych opinii i testow wywnioskowalam, ze jest lepszy od motki(...)Jeszcze raz dzieki
Justyna
Good choice justynka30!