Potrzebuję kartę sim do laptopa , jaka oferta jest obecnie najatrakcyjniejsza cenowo ?
- Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
A czego oczekujesz dokładnie?
Musisz się nam określić czego potrzebujesz 
Ile GB, na jaki czas, sprawdzić dany zasięg sieci, abyś nie narzekał na kiepskie działanie.

Ile GB, na jaki czas, sprawdzić dany zasięg sieci, abyś nie narzekał na kiepskie działanie.

Są dwie drogi
- abonament telefoniczny z nielimitowanym internetem i tethering po usb/wi-fi do komputera, np oferty z 10GB + lejek 1Mb/s w cenach ok 50zl.
- abonament typowo data, tutaj ceny od 30zł za 25GB, jeśli nie chcesz usług łączonych
Rozejrzyj się jaki masz zasięg w domu - kup startery za 5zł i po testuj...
- abonament telefoniczny z nielimitowanym internetem i tethering po usb/wi-fi do komputera, np oferty z 10GB + lejek 1Mb/s w cenach ok 50zl.
- abonament typowo data, tutaj ceny od 30zł za 25GB, jeśli nie chcesz usług łączonych
Rozejrzyj się jaki masz zasięg w domu - kup startery za 5zł i po testuj...
PLAY, ma dobry zasięg LTE,
Plus, ma doby zasięg, no limit tylko w LTE,
Orange, wprowadziło no limit nie tylko na zasięgu LTE ale jest też w 3G
Plus, ma doby zasięg, no limit tylko w LTE,
Orange, wprowadziło no limit nie tylko na zasięgu LTE ale jest też w 3G
orange no limit do 100gb pozniej tnie transfer.
no-limit, ale o obciętym transferze w porównaniu do konkurencji. Do 100 GB jest 5 lub 10 mbit/s, po 100 GB jest 1 mbit/s.
Dla mnie wypada to słabo, to już nawet przy słabym sygnale w Play mam przy dobrych wiatrach w dzień do 10 mega a w nocy do 25 mbit/s.
Dla mnie wypada to słabo, to już nawet przy słabym sygnale w Play mam przy dobrych wiatrach w dzień do 10 mega a w nocy do 25 mbit/s.