Tak, 10zł taniej, umowa na 24 msc oczywiście
jeśli chcesz na rok to tylko po wypowiedzeniu i abo standardowo 29,99zł.

Patryk7588 pisze:Przypominam, jeśli komuś kończy się umowa, i nie chce mu się jeszcze bawić w wypowiedzenia umowy, wystarczy w tym wątku: http://www.plusforum.pl/viewtopic.php?f ... start=4185 poprosić Specjalistę poprzez formularz który udostępnia co jakiś czas o kontakt DUK.
W formularzu należy podać numer telefonu na którym chcemy przedłużyć umowę oraz ewentualnie numer kontaktowy.
W sumie nic nie walczyłem. Narazie czekam na ofertę z Honorem 7.Lejba Khone pisze:Taryfa prywatna czy biznes? Jak długo walczyłeś? Dla mnie dalej 29.9 netto no i teraz 3 mce gratis umowa 26
michal198 pisze:W sumie nic nie walczyłem. Narazie czekam na ofertę z Honorem 7.Lejba Khone pisze:Taryfa prywatna czy biznes? Jak długo walczyłeś? Dla mnie dalej 29.9 netto no i teraz 3 mce gratis umowa 26
Jeszcze za 10 brutto oferowali full do plusa plus 280min/sms/MMS do wszystkich
Skontaktuj się z Duk przez plusforum.pl. Przedłużyłem umowę z P8 za 3 zł. Warunki mojego kontraktu kilka postów wyżej. Oferowali mi w salonie na raty, na infolinii też. Dziewuszka z Duk bez problemu zrobiła kontrakt z dopłatą za telefon 3 zł. Abonament 139,99 - 50% za smartdom = 69,99 i trzy miesiące bez opłat.docent77 pisze:Jak myslicie, w abonamencie 109,90 (smart dom) - 50% w jakiej kasie mogę wyrwać huaweia P8? Poki co oferują mi tylko raty na zakupiony telefon (infolinia), niestety nie wiem jakiej wysokosci bo nie ma tego telefonu na stanie. Ogólnie jak to jest , czy będąc w smart dom-u, w przedłuzeniu umowy mozna wziąc telefon tylko w formie ratalnej?
Patrzyłem na stronie, oferta dla mojego abonamentu to P8 z 374pln, drogo.
Poki co nie mam karty przetargowej bo umowa kończy mi się za 4 miesiące.
Dzięki za namiary. Skontaktuję się, zobaczymy co poradzą. Pozdrawiam.Thomas123 pisze:Skontaktuj się z Duk przez plusforum.pl. Przedłużyłem umowę z P8 za 3 zł. Warunki mojego kontraktu kilka postów wyżej. Oferowali mi w salonie na raty, na infolinii też. Dziewuszka z Duk bez problemu zrobiła kontrakt z dopłatą za telefon 3 zł. Abonament 139,99 - 50% za smartdom = 69,99 i trzy miesiące bez opłat.docent77 pisze:Jak myslicie, w abonamencie 109,90 (smart dom) - 50% w jakiej kasie mogę wyrwać huaweia P8? Poki co oferują mi tylko raty na zakupiony telefon (infolinia), niestety nie wiem jakiej wysokosci bo nie ma tego telefonu na stanie. Ogólnie jak to jest , czy będąc w smart dom-u, w przedłuzeniu umowy mozna wziąc telefon tylko w formie ratalnej?
Patrzyłem na stronie, oferta dla mojego abonamentu to P8 z 374pln, drogo.
Poki co nie mam karty przetargowej bo umowa kończy mi się za 4 miesiące.
Tu masz link do specjalistki Plusa Ewy. http://plusforum.pl/memberlist.php?mode=email&u=4595
Zostaw info co cię interesuję. Zadzwonią.
Powodzenia.
Możesz napisać coś więcej... Czy to oferta JA+ Firma? Czy to jest 50% mniej po wypowiedzeniu itp.michal198 pisze:Umowa przedłużona. Zdecydowałem się na tylko sim za 19.99 netto no limit do wszystkich +stacjonarne sms/mms plus 2.8 GB niby po wykorzystaniu jest lejek 1 Mb.
Proponował to samo tylko z Samsungiem J5 przy abonamencie za 39.99 i telefon po 1 złoty.