Mam taki problem, mam oxygena i nokia pc siute mam też kabel dku-2. Nokia pc siute bez problemu wykrywa mi nokię 6230i a ten oxygen nie choć zaznaczam typ połączenia kabel DKU-2 to mi nie wykrywa telefonu o co chodzi. POMOCY!!
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Pc suite ma to do siebie ze caly czas jest aktywny w zasobniku i przejmuje komunikacje. Musisz w ustawieniach polanczen pc suite wylanczyc polanczenie kablowe i dopiero odpalic Oxygena. Ja tak robie i dziala a gdy zapomne to nie dziala
. Wersja Oxygena 2.8.costam na pewno dziala z 6230i.

Cobra JM
mam właśnie to wersje (2.8.5.2), ale mi nie działa. Zaraz pogrzebie w tym pc siute i może mi zadziała... (ten oxygen)
[ Dodano: 2006-07-06, 14:01 ]
KURDĘ!! Odznaczyłem kabl DKU-2 w pc siut a oxygen mi nadal nie działa a wersje mam taką jak wy podawaliście co robić ????
[ Dodano: 2006-07-06, 14:01 ]
KURDĘ!! Odznaczyłem kabl DKU-2 w pc siut a oxygen mi nadal nie działa a wersje mam taką jak wy podawaliście co robić ????
Wlasnie sprawdzilem tez mam wersje Oxygena 2.8.5.2 i mi dziala. Musze odlanczac polanczenie w pc suite bo Oxygen inaczej nie widzi. Moze cos z kablem chociaz raczej nie bo pc suite fona widzi. Moze cos ze sterownikiem kabla w Oxygenie ??? Ja robie glownie w IRDZIE i Blutochu ale wlasnie musze odlanczac IRDE i Blutoch w pc suite aby oxygen zadzialal.
Cobra JM
Mysle ze sterowniki sa ok
Sproboj poprzez Start > Uruchom > msconfig > Uruchamiania odchaczyc PC Suite i dopiero zapodac Oxygena. W opcjach Oxygena moze masz cos namieszane 
@Cobra_JM jakie masz stery od BL bo mi w PC Suite albo mowi ze nie mam zainstalowanego urzadzenia albo poprostu nic nie robi
W ogole w konfiguracji nie mam BL procz Windowsowskiego 

@Cobra_JM jakie masz stery od BL bo mi w PC Suite albo mowi ze nie mam zainstalowanego urzadzenia albo poprostu nic nie robi

n6230i.prv.pl back in action !!
o suyuuuupppppeeeerrrr zadziałało mi wielkie dzięki ( to chyba przez ten upał komp mi zastrajkował i nie chciało pójść teraz znalazło bez problemu THANKS FOR ALL!!!!
[ Dodano: 2006-07-06, 15:32 ]
Dlaczego przez tego oxygena nic nie mogę wrzucać do phona.
[ Dodano: 2006-07-06, 15:47 ]
Ok już wszystko chodzi jak trzeba !!
)
[ Dodano: 2006-07-06, 15:32 ]
Dlaczego przez tego oxygena nic nie mogę wrzucać do phona.
[ Dodano: 2006-07-06, 15:47 ]
Ok już wszystko chodzi jak trzeba !!

no wlasnieCobra_JM pisze:gudcezar jezeli pomoglismy to dodaj nam prosze po punkciku

Poza tym fajnie masz ... ja sie z tym troche mecze wpier wlaczam Blue Soleil dolaczonego do BT a pozniej odpalam polaczenie poprzez COM4 i dopiero Oxygen

n6230i.prv.pl back in action !!