Ja miałem go ok 2 lata temu, jako podstawową komórkę. Później miałem inne, z różnych przyczyn, a teraz jako komórkę zapasową kupiłem jaki model? No właśnie - SE T610. A jaki z tego wniosek - ta komórka w moim wypadku się sprawdziła.
Jeśli chcesz mieć fajną komórkę, z naprawdę niezłą baterią, ładną obudową i małą wagą - bierz ten telefon. Oczywiście, wbudowany 'aparat cyforwy' jest, jak na dzisiejsze realia, całkowicie do kitu, ale w dobrym oświetleniu da się zrobić całkiem ładne zdjęcie np. do MMS`a.

Co poza tym mogę powiedzieć..., hmmm..., dość wytrzymała konstrukcja jak na aluminiowo - plastikową obudowę. Dobrze wykonane menu telefonu zadowoli zwolenników pożądku (twierdzenie zwolennika typowo Sony - Ericssonowskiego podejścia do tego tematu) - jak dla mnie - sporo lepsze nawet od niktórych menu w nowych Nokiach.
pozdrawiam
[ Dodano: 2006-07-05, 19:44 ]
Zapomniałem dodać, że ten telefon należał / należy (zależy jak kto kwalifikuje telefony ze względu na ich wiek i ich parametry) do praktycznie najwyższej klasy, tzw. high-end. Taka mała rzecz a cieszy.
[ Dodano: 2006-07-05, 19:48 ]
Co do odpowiedzi mojego przedmówcy (Szczeka) apropos kolorów wyświetlacza - ja mam trochę inne zdanie. A mianowicie za swoich czasów (czytaj: jakieś 2 - 2.5 roku temu) wyświetlacz miał świetny. Aktualnie wiadomo - nie jest to najwyższy szczyt techniki ale jak dla mnie bije on na głowę np. Nokię 1600, a przecież to w miarę nowy model. Co do wyświetlacza to ma on jeden niezaprzeczalny minus - na słońcu prawie nic na nim nie widać przez jego konstrukcję i osadzenie w obudowie.