Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Model telefonu
S21
Sieć
Flex
To ustaw 3g?glodek pisze:Wiem, że można ustawić na sztywno, ale telefon cały czas jest na LTE, więc nie jest to rozwiązanie.
W sieci która nie ma zasięgu 3G na powierzchni 25% kraju licząc 2100 przy -112 db i "abonent czasowo niedostępny"?To ustaw 3g?
Ja w ostatnich choćby trzech dniach zrobiłem 2000km testując sieci od Wrocławia po Zamość i Łodzi po Krynicę.Odezwał się inny kocur - już Ci pokazywałem na screenach, że to co piszesz to bajka wyssana z palca. Tylko nie odpisuj standardowej bajeczki, że pokazałeś na screenie, że u Ciebie od razu zrzuca (ja Ci pokazałem 20 kilo minutową rozmowę w 3G). Przestań więc raz na zawsze pisać swoje wyimaginowane bzdury.
No chyba 3G to jest czuwanie?? Jeżeli 3G to bardzo dobrze.Zamiast H w stanie czuwania 3G jak w Plusie.
Tak Halset tak. A ziemia jest prostopadłościanemNie czytać bajek Kryniczanina, który pisze kłamstwa, że w całej Polsce zrzuca na 2G.
Tacy doskonali tacy perfekcyjni a nie potrafią mieć jednego standardu na całej sieci. Tak samo z U900. Raz jako T_Mobile, raz jako 260-34.No chyba 3G to jest czuwanie?? Jeżeli 3G to bardzo dobrze.
Tak tak KryniczaninJa w ostatnich choćby trzech dniach zrobiłem 2000km testując sieci od Wrocławia po Zamość i Łodzi po Krynicę.