Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
era
Te telefony są podobne, ale nokia ma lepszy wyświetlacz, a se robi dobre fotki (jak na telefon, bo jak na aparat to żałosne), ma kartę pamięci 512mb i świetne mp3.Wyświetlacz też ma dobry, więc wg mnie SEsatyrek pisze:....coś innego. Bardzo proszę o pomoc w wybiorze między tymi dwoma aparatami, bądź doradzenie mi czegoś innego.
Każdy wybór proszę uargumentować: dlaczego ten a nie inny, co jest główną zaletą, wadą.
I proszę nie kierować się tu dostępem przez komórkę do internetu: w ogóle mnie to nie interesuje...
1. Obydwa telefony nie mają symbiana.satyrek pisze:Dzięki za rady, które są i proszę o więcej.
Mam dodatkowo pytanie:
Wstęp: jeśli chodzi o zabawę we wgrywanie nowych rzeczy do komórki, jestem kompletnym laikiem. Słyszałem opinie, iż SE są gorsze od Nokii, gdyż nie mają symbiana.
Pytanie właściwe:
Co to jest symbian i dlaczego jest cacy? Proszę o wypowiedzi własnymi słowami lub linki bezpośrednio do dobrych artykułów na ten temat, mogą być po angielsku, choć mielej widziany polski.
Proszę nie dawać mi linków do wikipedii: tam nie ma nic istotnego. Ze stron dot. symbiana przejżałem 2 czy 3 i wszędzie jest to samo: telefony z symbianem, gry programy, etc. A nie ma nic O symbianie, O jego funkconalności, CZEMU jest ważny, skoro produkuje się w opór gier i programów na aparaty nie posiadające symbiana?
WIEM, że telefon to nie aparat, ale nie noszę aparatu po knajpach, bądź na plażę, a czasem się zdarza, że chciałoby się coś uchwycić...
Czy napewno nokia może edytować doc ?Vinamp pisze:Ja bym odrzucił SE na początku poniewarz ma gorszy wyświetlacz, jest większy, ma nieszczęsnego yoy'a
Wolał bym nokie, poniewaz jest to slider, ma już wbudowaną możliwość przeglądania plików .pdf i edytowania plików .doc .
Do tego ma lepszy, większy wyświetlacz