• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 436 z 692
  • 1
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 692
 #839483  autor: KC-KARLOS
 10 gru 2015, 14:49
Podejrzewam, że więcej z tego nie ugrasz. Zadzwoń do Działu Utrzymania Klienta na *600 > 8 > 2, a poznasz szersze szczegóły. Pewne opcje to albo abo na pół roku bez opłat i dopłata za telefon, albo pełnopłatne abo od początku aneksu i rabat na telefon (indywidualnie ustalany).
Dodam, że to naprawdę dobra opcja, gdybyś wybrał abo o 10 zł tańsze, dopłata wyniesie już 369 zł+VAT.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #839588  autor: mseifer
 10 gru 2015, 21:51
kos pisze:Witam,

Temat śledzony na bieżąco od 200 stron
Umowa kończy się 20 grudnia - wszystko zrobione jak opisane tu na forum, wypowiedzenie złożone jeszcze w listopadzie
Obecny abo - 19,99 wszystko no limit +256 mb
Chciałbym abo 29,99, wszystko no limit + 5 gb netu + czas nieokreślony
Były 2 kontakty ze strony play, ale warunki dużo,dużo gorsze niż obecnie ( w rozmowie wspominałem o ofercie 29,99 ale niestety nie mogli mi dać takich warunków)
Jakieś pomysły jak ich podejść, bo inaczej trzeba będzie wycofać wypowiedzenie.

Czy da się powalczyć o taką ofertę mając ofertę play na kartę już kilka lat i doładowując regularnie telefon?
 #839608  autor: KC-KARLOS
 10 gru 2015, 22:46
mseifer: niestety nie. Możesz otrzymać co najwyżej podobną cenę telefonu jak z tradycyjnej oferty na przenoszących numer (inna forma pozyskania klienta), droższy abonament, no i w porównaniu do oferty na przedłużenie umowy, danina aktywacyjna w wysokości 50 zł.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #839637  autor: mseifer
 11 gru 2015, 06:25
Karlos20 pal licho tą aktywację. Głównie o abo chodzi... no cóż 40 czy 50 dawać nie mam zamiaru. Będzie trzeba uciekać do innej sieci ;)
 #839655  autor: posmak77
 11 gru 2015, 09:31
Wczoraj telefon z Play o przedłużeniu umowy (wypowiedzenie zarejestrowane).
Pani zaproponowała mi ofertę tą za 29,99 tylko że w cenie 44,99.
Odrzuciłem ofertę, na to Pani czego oczekuję. Powiedziałem prosto z mostu że wiem że są oferty takie co przedstawiona tylko że w cenie 29,99 i że jeżeli taką dostanę na czas nieokreślony to od razu przyjmuje.
Z reakcji konsultantki było słychać że dobrze wie że są takie oferty ale powiedziała że musi się skonsultować z kierownikiem . Po 2minutach wraca i niestety jeszcze nie ma dla mnie takiej oferty.
Na końcu dodałem że oczekuje konkretnie takiej oferty i że czekam na telefon. Miła Pani mi powiedziała że postara się jak najwcześniej z taką ofertą zadzwonić. Po 2 godzinach (ok.21) sms z informacją że czeka na mnie super oferta i że niedługo sie ze mną ktoś skonsultuje.
Umowa do 8 kwietnia. Fajnie by było żeby jeszcze w grudniu dostać tą ofertę .

Czekam cierpliwie :)
 #839677  autor: KC-KARLOS
 11 gru 2015, 11:16
mseifer: zawsze możesz wybrać ofertę Play Red Bull Mobile, albo opcje na kartę. Zdecyduj sam. Tutraj rozmawiamy o ofertach dla stałych klientów abonamentowych.

posmak77 - wspominałem to wielokrotnie: ODPUŚĆ SOBIE walkę z DUK. Masz umowę do 08/04/2016. ZA WCZEŚNIE na aneks. Sam też tak myślałem, że po 3 pełnych opłaconych fakturach od przejścia z MIXa (oferta za 19,99 na 6m) łudziłem się, że wybiorę bez kłopotów opcje za 29,99. POMYŁKA.
Po ofertę zgłoś się w styczniu lub w lutym.
WAŻNE: logując się w Play24 (wersja komputerowa), poniżej nazwy swojej taryfy, pojawi się na fioletowo informacja "sprawdź ofertę przedłużeniową". Jeśli otrzymasz taki komunikat, możesz spokojnie walczyć o ofertę. W innym wypadku masz teraz dostępne wszystkie opcje RePlay na play.pl z telefonem oraz bez z umowami na 12 / 24m.
Najlepsza w tej chwili opcja dla Ciebie, ale dość niekorzystna czasowo to opcja FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED PRO bez telefonu za 49,99 zł/mies. na 24 miesiące. Oferta jest oparta o taryfę bazową FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED 99,99 gdzie masz wszystko bez limitu w cenniku (minuty/sms/mms w kraju) oraz dodatkowo Nielimitowane GB w smartfonie.

#839679  autor: posmak77
 11 gru 2015, 11:23
Karlos20
Ja wiem i to rozumiem, podzieliłem się swoją rozmową z innymi użytkownikami forum. Żeby każdy mógł się zorientować jak to może wyglądać. Ja cierpliwie czekam i zobaczymy jak to wyjdzie, aż tak bardzo mi sie nie piekli:)
Chcociaż jak by mi jeszcze w grudniu taką ofertę zaproponowali to długo bym sie nie zastanawiał.
Tyle z mojej strony:) Pozdrawiam
 #839685  autor: KC-KARLOS
 11 gru 2015, 11:34
Drodzy, my tu pitu pitu o opcjach bez telefonu, a są osoby, które chcą nowy telefon "na Gwiazdkę". W czasie doskonałych ofert z pełnym no-limitem, ceny telefonów trochę się zmieniły.
Pochwalcie się, co takiego szukacie w ofertach RePlay, a co wywalczyliście? Albo pół roku abonamentu gratis, albo spora zniżka na telefon, a może jeszcze coś?
Przedłużenie umowy odbywa się też z urządzeniem.

Ja ze swojej strony otrzymałem też przy przedłużaniu umowy, możliwość zakupu PLAY INTERNET z darmowym abonamentem przez 12 miesięcy (promocja świąteczna). Gdybym nie miał już abo na neta w Play, skorzystałbym :)

#839731  autor: Duszek91
 11 gru 2015, 14:30
Nie jestem w stanie wynegocjować żadnej oferty korzystniejszej od formula unlimited pro - a te są nie-negocjowalne...
Dają pół roku gratis przy formule unlimited ale z ceny telefonu nie zejdą także po podliczeniu wychodzi podobnie jak Pro.

Wypowiedzenie zlozone, koniec umowy z koncem roku..oferta bez telefonu za 29.9zł dostepna bez problemu.

Dzisiaj ostatnia próba, jak nic wiecej nie ugram to zmiana operatora - łaski bez ;)
 #839894  autor: andrewzc
 12 gru 2015, 14:11
Orientuje się ktoś, czy za krótką umowę - 6 mscy za 9,90 zł, i potem złoże wypowiedzenie bliżej końca umowy, to dają jakiś rabat?. Kwota może śmieszna, ale z telefonu nie będę korzystał tylko potrzebny mi jest aby płacić taniej za stacjonarny.
 #839895  autor: Morvius
 12 gru 2015, 14:24
Taniej się nie da.

Klasyczny obserwator wątku.
 #839938  autor: yasmay
 12 gru 2015, 18:43
hej, umowa mi się kończy 19.03, dzisiaj złożyłam wypowiedzenie i podobno mogę już przedłużać umowę. Chciałabym nowy telefon z windowsem (np. Microsoft Lumia 640 lub inny za 1 zł) no i abonament za 49.90. Czy uda się wynegocjować wszystko za free za tą kwotę? Te 29,90 i wszystko za darmo to opcja bez telefonu rozumiem? A jak to wygląda z abonamentami z telefonem? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź :)
 #839997  autor: Adriano
 13 gru 2015, 08:57
Wypowiedzenie złożone w salonie Play ma zapis, że chcesz zakończyć umowę z czasem obowiązywania promocji z datą do...?

Chcę złożyć wypowiedzenie, ale nie wiem czy wysyłać samemu list czy przejść się do salonu.
 #840012  autor: KC-KARLOS
 13 gru 2015, 11:08
W salonie najszybciej. Podajesz datę końca wypowiedzenia jako ostatni dzień obowiązywania umowy terminowej (z przejściem na kartę, aby numeru nie utracić).

#840090  autor: Adriano
 13 gru 2015, 17:16
No jak chce zeby do mnie zadzwonili z lepszą oferta to chyba ma byc to calkowite odenscie a nie na karte gdzie dalej bede ich klientem. Bylem w salonie, ale Pani dala kartke do podpisu gdzie bylo tylko ze koncze umowe i dokladne pismo mialo przyjsc dopiero na adres pocztą. Poszedlem bez podpisu bo nie bylo tam tresci zadnej ze chce zakonczyc z data ko ca umowy. Wyśle pocztą jutro albo przejde sie do innego salonu.
 #840096  autor: Zahirianka
 13 gru 2015, 18:08
kotziriomote pisze:Otrzymałam dziś ofertę na internet w play.
52 GB za 29.99 mies, umowa na 24 mies. modem LTE za 1 zł. Zgoda na oferty marketingowe, więc dodatkowy rabat wliczony w ww. kwotę. Miałam złożone wypowiedzenie.
Ktoś otrzymał lepszą ofertę? Może podzielić się informacją?
Pozdrawiam.

Ma ktoś link do regulaminu tej oferty? Wynegocjowałam w listopadzie ofertę za 29,90 na telefon ale z internetem ciężko. Umowa kończy się 9 stycznia, wypowiedzenie złożone w listopadzie i jak do tej pory zadzwonili 2 razy oferując dokładnie to co na stronie. To co otrzyymała kotziriomote w zupełnosci by mnie satysfakcjonowało, nawet bez modemu, tylko sim.
 #840123  autor: yasmay
 13 gru 2015, 19:46
hej, umowa mi się kończy 19.03, wczoraj złożyłam wypowiedzenie i podobno mogę już przedłużać umowę. Chciałabym nowy telefon z windowsem (np. Microsoft Lumia 640 lub inny za 1 zł) no i abonament za 49.90. Czy uda się wynegocjować wszystko za free za tą kwotę (lub jakis limit na internet np 2 GB)? Te 29,90 i wszystko za darmo to opcja bez telefonu rozumiem? A jak to wygląda z abonamentami z telefonem? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź :)
 #840127  autor: Adriano
 13 gru 2015, 20:02
"Niniejszym wypowiadam umowę o świadczenie usług zawartą w dniu XXXXXXXX. z zachowaniem 30 dniowego okresu wypowiedzenia ze skutkiem na koniec ostatniego o0kresu rozliczeniowego określonego w umowie"

Taka treść wypowiedzenia wysyłanego pocztą ok?
 #840134  autor: iPlus
 13 gru 2015, 21:05
yasmay,

oferty z telefonem teraz są nieopłacalne, za abonament 50 zł w ofercie z telefonem możesz mieć tylko no limit rozmowy na komórki i 1GB netu, to wszystko, inne opcje dodatkowo płatne np sms no limit, połączenia stacjonarne, zamiast dopłacać lepiej już dokupić drugą karte sim z pakietem za 29 zł,

nie ma teraz dobrych ofert z telefonem, jeśli taka oferta jest ok to możesz brać ale lepiej skorzystać z oferty tylko sim za 29 zł z no limit wszystko + 5GB netu, telefon możesz kupić w salonie albo jakimś sklepie RTV za kase, wyjdzie cenowo podobnie tylko warunki w ofercie tylko sim są dużo lepsze
  • Strona 436 z 692
  • 1
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 692
  • 1
  • 434
  • 435
  • 436