Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Nie działa rabat na LTE Główny/Wspólny przy przedłużeniu, tylko przeniesienie numeru albo nowa.jack77 pisze:Witam
Czy ktoś zamówił Smart Plan LTE Główny/Wspólny z tym rabatem 25% z groupona?
Leo pisze:Piotrucha matematyka się kłania i dokładna lektura. A zatem:
Abonament wyjściowy 65,98 zł minus 4,99 zł i minus 20 zł = 40,99 zł. Z tego minus 30 % daje 28,69 zł. Pomniejszenie o rabat 5,01 za e-fakturę daje 23,63 zł. Za rabat marketingowy extra na minus 5,99 zł i mamy cenę końcową abonamentu 17,69 zł.
Jeśli ktoś posiada inne usługi w Orange i za te usługi dostanie 10 zł rabatu Open ( za czwartą usługę nie wiadomo dlaczego jest tylko 5 zł rabatu) to będzie płacił 7,69 zł. Mam nadzieję, że to teraz już bardzo jasno wszystko przedstawiłem.
Dla zainteresowanych przy rabacie 25 % abonament końcowy to 19,74 i z Open 9,74 zł. Mniej niż paczka papierosów. Taniej to już chyba być nie może.
Wprawdzie z tymi z groupona nie próbowałem ale te, które ja mam przechodzą na pewno. A wygląda na to, że są takie same (data ważności, wielkość rabatu) więc możesz śmiało próbować.jack77 pisze:Włąśnie chcę się przenieść z play i zastanawiam się czy próbować z tym grouponem czy przy weryfikacji ręcznej odrzucą moje zamówienie
Niestety, normalnebora1410 pisze:Witam. W piątek przedłużyłem z DUK umowe na jednym z numerów, ale nie mam do tej pory żadnego potwierdzenia. Ani na mailu, ani sms. Czy to normalne?
Nie mylisz się, dał Ci 20%. Przy 25% powinno być 19,74pokerman9 pisze:witam.
dziś dostałem potwierdzenie sms ze moje wypowiedzenie zostało przyjęte.
myślę zadzwonię jak piszecie na *220
Miły Pan po wstępnej rozmowie i wysłuchaniu moich żali mówi,że da 10% do abonamentu 29,99zl/mies. umowa 20 miesięcy, bez telefonu (taki chcę)...no limit rozmów,na komórkę i stacjonarki ,sms oraz 1,5gb neta.
Mówię trochę mało,kolega miesiąc temu dostał 30%...targujemy się dalej![]()
daje 25% (więcej nie może) i wychodzi 21,79zl/mies. umowa na 20mies. no limit jak wyżej i 2,5gb neta....mówię trochę lepiej ale pomyślę.
taki sam pakiecik na 12mies. kosztował by mnie co miesiąc 31,79pln
Spoko,wszystko było by Ok jak by Pan nie próbował mnie chyba trochę wyrolować![]()
![]()
liczę,liczę,liczę i wychodzi,że dał mi 20%
Czekam na telefon,ma zadzw. dziś lub jutro
liczę na pełne 30%
ps. jak się mylę w obliczeniach to mnie poprawcie,![]()