Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Oczywiścieyanger pisze:gerth, skąd wziąć taki kod -30% na abo? Panu który do mnie dzwonił mówiłem że zniżka 15zł na telefon jest słaba, i czy nie mógłby mnie obdarować zniżką -30% na abonament, powiedział oczywiście że nie.
Fakt, w tym momencie nie ma ale co chwila są te kody, gdy pisałem Ci o nich to były, wczoraj też, przedwczoraj kupiłem sam (ale nie wiem czy wykorzystam). Jak będziesz zdecydowany musisz sprawdzać bo zwykle są to 1-3 aukcje z pojedynczymi sztukami więc nie leżą tonamiyanger pisze:gerth, na allegro niestety nie znalazłem takiego koduszkoda.
lbcichy pisze:Witam,
Mam 5 numerów Firmowych w orange już od około 5lat. Chcę przedłużyć ofertę na kolejne 24miesiące. Dostałem taką ofertę.
BEZ TELEFONU:
Nowy Orange Biz Krajowy
- nielimitowane połączenia w kraju
- nielimitowane sms’y i mms’y w Kraju
- 1 GB + 8 GB w Kraju
Abonament po 20 zł/szt netto
Z 3szt TELEFONóW:
- nielimitowane połączenia w kraju
- nielimitowane sms’y i mms’y w Kraju
- 1 GB + 8 GB w Kraju
iPhone 5S 16 GB x3 =68 zł telefon + 30 zł abonament =98 zł/szt
+ 2 numery bez telefonów po 20zł netto
Jeśli chodzi o ofertę bez telefonu wydaje mi się OK. Telefon to nie koniecznie musi być iPhone ale mam dość zamulania SAMSUNGA SIII
Nie chcieli dorzucić ci stacjonarnych za darmo? Bo niejedna osoba na forum pisała że stacjonarne i pakiet europa dostali gratis, mi osobiście też proponowano albo za 0zł albo za 5złkrynioo79 pisze:Wypowiedzenie złożyłem 10.10 a umowa kończy sie 28.11 Po dwóch dniach telefony z Duk i rózne propozycje,miałem się zastanowić i... prawie całym miesiąc bez kontaktu z Duk.Dziś sam zadzwoniłem i 30% zniźki na abonament i 300 na telefon . Dzwonić na *220
W Planie Wspólnym za 99 zł brak jest no limit na stacjonarne a do kupienie limitu na stacjonarne jest możliwe za 10 zł ale TYLKO na numer główny a na pozostałe nie ma opcji więc lipa
No to fatalna wiadomość. Na pewno tak jest???krynioo79 pisze:
W Planie Wspólnym za 99 zł brak jest no limit na stacjonarne a do kupienie limitu na stacjonarne jest możliwe za 10 zł ale TYLKO na numer główny a na pozostałe nie ma opcji więc lipa