Kryniczanin pisze:
Wyobraź sobie, że 2G znika przed 3G. Wiem, niemożliwe...
We wszystkich 3 sieciach

? Komu Ty ten kit wciskasz
A mi zrzuca przy -90db i sam się dziwiłem co tak wcześnie o czym pisałem przed Twoim przyjściem tutaj. Nie wierzę w Twoje cudowne infa.
A to w każdym miejscu ? A bierzesz pod uwagę obciążenie sieci? Może 2100 puchnie, więc uciekasz do U900, bo nigdzie indzie P4 nie ma ucieczki bo go brak.
I tak wygląda rada Halseta na temat -112 db T-Mobile 2100 w modemie i prędkościach EDGE.
Rada moja jest taka abyś zmienił na kabel. XXIw a Ty się bawisz w radiówkę.
Już Ci wiele razy tłumaczyłem, że ja nie mam problemów, bo Z3 wymusza dużo wcześniej U900 niż inne telefony, które wcześniej miałem.
Jaki świetny sukces! Całe 88km! Ja od siebie do Brzeska gdzie jest 100km jadę autem na 3G Play bez przerw.
To był tylko przykład. Dochodzi do tego jeszcze ponad 40km Obwodnicy Trójmiasta, potem z Gdyni do Wejherowa i za Wejherowo, gdzie w hen daleko za Wejherowem wpadasz dopiero w lesie na 2G (tam też Aero2 kończy swój żywot) a Playa już dawno brak.
Daje Ci tylko przykłady, bo piszesz bzdury że po 3 sekundach tracisz HDVoice, Już inny użytkownik też Ci o tym pisał (okolice Białegostoku) ale nie - @Kryniczanin alfa i omega wie najlepiej, bo u niego w chatce tak nie ma.
Kończę w temacie bo bicie z koniem nie ma sensu. A dwa - jeden akapit rozciągnął temat na 3 strony, całkowicie nie związany z tematem.