tictac pisze:ończy mi się umowa w Play ( zawsze byłem w TM) 2 pozostałe numery nadal w TM,
w Play zaproponowano mi abonament na firmę 49,90 netto w tym bez limitu rozmowy, sms, stacjonarne i 8GM netu, 6 miesiecy za 0 zł, plus Huawei P8 za 599 netto, czy wracając do TM można dostać lepszą ofertę?
Jako, że jestem świeżutko po zmianie sieci z T-Mobile na Play powiem tylko tyle, że to, co masz teraz przedstawione (8GB, no limit wszędzie, P8 za 6 stówek w abo za 50 zeta (czyli jakoś 61 z kawałkiem brutto) i pół roku za free) oferty lepszej absolutnie nie otrzymasz.
Byłem związany z T-Mobile 10 lat ale po przedstawieniu warunków na przedłużenie zwiałem w podskokach do Play. Porównanie dwóch ofert (T i P) jest na poprzedniej stronie.
Testowałem Play na kartę i widzę, że zasięg jest lepszy. Nie wiem jak ze stabilnością na dłuższą metę ale chyba źle nie jest.
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71