Dziwi CIę to? Skoro sporo taniej mogę mieć to samo co w TM, czy Orange, to czemu nie?
Wiesz co mnie dziwi? Że ktoś piszę takie bzdury. W Playu nie masz tego samego co w W3 za mniejsze pieniądze. Są miejsca gdzie P4 działa lepiej np od TM czy Orange ale to jest kropla w morzu. Poruszam się po 3 województwach na co dzień, mój brat jeździ po całej Polsce. Ja nie znam żadnego miejsca, gdzie P4 chodzi lepiej - mój brat policzy takich na palcach jednej dłoni.
Play jest tańszy i nie wynika tylko z tego, że W3 okrada. Po prostu, musi być tańszy bo inaczej nikt pseudosieci by nie brał.
Ludzie lubią wygodę a nie kombinowanie z telefonem. W domu roaming w Plusie, na wakacjach w TM a w pracy P4. Po co to komu? Chyba tylko to gimbaze jara. Taki człowiek podpisuje umowę z W3 i nie musi się z tym męczyć.
Ludzie których znam, którzy się jeszcze jako tako zadowoleni z Play - to Ci co poza duże miasto nie wyjeżdzają a jak wyjadą to raz w roku.
Z reguły, jakbyś trochę ogarnął rzeczywistość, to już dawno byś zrozumiał, że ludzie na internecie nie chwalą, tylko krytykują. A dobre opinie to z reguły wpisy naganiaczy.
Jedno co można P,layowi przyznać - to mają najwięcej naganiaczy na sieci. Wszystkie ankiety na telepolis wygrywa P4 (99%) - ostatnia o zrywaniu połączeń to pewnie użytkownicy sieci nie zrozumieli pytania

, najwięcej minusów w komentarzach to P4 itd.
Kończąc wątek. Z P4 są zadowoleni tylko Ci co chcą płacić mniej. I sami znajomi to przyznają. Jakość sieci P4 nie idzie w parze z niską ceną.