Ktoś mogłby mi polecić jakiegoś neta na kartę z taką ilością danych? nie wiem w którym dziale zalożyć taki wątek, ale to będzie wykorzystywane jako net stacjonarny w zasadzie. Po 100gb może być jakiś lejek ale dobrze aby był wyższy niż 32kbit rzecz jasna. U siebie am do wybory neostradę (paskarskie warunki) i radiówkę która działa jak działa. Oferty Polsatu na razie nie biorę pod uwagę z racji uznaniowości we wprowadzaniu lejków a przy najniższych pakietach to mi chyba od razu właczą 32kbit zaraz po przekroczeniu pakietu
W pierwszej kolejności przetestuj zasięg każdego operatora - jak wygląda u Cb z LTe.
Orange w abonamencie za 39,90zł oferuje podstawowy pakiet 10GB na każdą technologię a po jego wykorzystaniu 100GB na LTe (z prędkością do 5Mb/s). Po tych 100GB prędkość jest nie większa niż 1Mb/s.
Wariant numer 2 - 59,90zł w nim 30GB pakietu podstawowego. 100GB w LTe (z prędkością do 10Mb/s) i po nich maksymalnie 1Mb/s.
Dla mnie osobiście zabawy z doładowania itp. nie maja sensu przy Internecie, który ma być domowy. Inna sprawa - operatorzy oczywiście zaprzeczają ale zawsze wyższy priorytet transmisji danych ma klient kontaktowy niż "na kartę".