• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #833504  autor: miechurzanka
 05 lis 2015, 18:16
Witam Wszystkich.
Od ponad roku jestem posiadaczem Lenovo A2107A-H_S364. I w zasadzie nie byłoby tematu, gdyby nie pewien fakt. A mianowicie podczas robienia twardego resetu poprzez PWR i VOL+ wskazałem najprawdopodobniej inne polecenie w menu na ekranie. Konsekwencja jest to, ze nie mogę ponownie przywolac twardego resetu. Oprocz tego kiedy probuje zaktualizować system otrzymuje komunikat Your system is the latest vesion. Co jest chyba malym nieporozumieniem. Moja wersja systemu to 4.0.3 , gdzie widze informacje dotyczące wersji 6. ... , a może i dalej. Jest to pewien dyskomfort, gdyż nie wszystkie aplikacje daja się zainstalować. Otrzymuje komunikat Twoje urządzenie nie jest zgodne z ta wersja. Jako, ze jak widać znawca tematu nie jestem zwracam się do Szanownych forumowiczow z prosba o pomoc w rozwiązaniu problemu. Nawet nie wiem jak ten problem nazwac. Proszę również o wyrozumialosc za brak ogonkow w polskich znakach. Powod; jestem za granica i tu tak maja komputery, zwłaszcza cudze.

pozdrawiam

pret a partir
 #833653  autor: miechurzanka
 06 lis 2015, 16:02
Witaj.
Wprawdzie napisales co napisales, ja niestety nie umie tego w należyty sposób wykorzystać. Ale skoro już odpowiedziales postanowiłem pojsc tropem tematu. Konsekwencja tego stanu rzeczy jest fakt, ze kiedy zainstalowałem aplikacje rozglosni radiowej zachodzi "ciekawe" zjawisko. Po uruchomieniu na ekranie pojawia się obraz tej stacji w czasie rzeczywistym. Pomijam drobne opóźnienia wynikające z praw fizyki. Natomiast ciekawostka jest to ze dźwięk do mnie dociera z opóźnieniem siegajacym 12 minut. Nie znam przyczyny tego zjawiska i nie potrafie sobie pomoc. Wiec może pozwolisz ze zwroce się do Ciebie o pomoc w temacie. A może ktoś zetkna się z taka sytuacja i wie co zacz.

pozdrawiam

pret a partir
 #833665  autor: miechurzanka
 06 lis 2015, 18:03
Witaj.
dziadek186 pisze:
Jaka to aplikacja?
Jest to aplikacja "zlote przeboje". Ale i
kiedyś miałem rmf on i to samo zjawisko miało miejsce.
Dzieki za rychla odpowiedz i zainteresowanie.

pozdrawiam

pret a partir
 #834641  autor: miechurzanka
 12 lis 2015, 18:10
Witam
dziadek186 pisze:Jaka to aplikacja?
I coz to się wydarzyło, ze Szanowny Kolega tak wsiakl ?

pozdraawiam

pret a partir
 #834652  autor: cyanoone
 12 lis 2015, 18:53
Zawsze można używać VLC + link do stacji :)

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
 #834777  autor: miechurzanka
 13 lis 2015, 16:06
Witam.
dziadek186 pisze:Właśnie sprawdziłem złote przeboje i RMF On na Galaxy Tab 4 i tam problem nie występuję. Korzystasz poprzez Wi-Fi czy 3G? Aplikacja aktualna?
Dzieki za odzew. Korzystam przez Wi-Fi. Nie brakuje predkosci. Dochodzi do 27 MB p s. Aplikacja nadal aktualna. Nie dziwil bym się gdyby obraz na ekranie był opóźniony jak dźwięk. Ale tresc ekranu jest w czasie rzeczywistym.
cyanoone pisze:Zawsze można używać VLC + link do stacji :)
Przykro mi, ale nie jestem wspolczesny i nie wiem o czym do mnie piszesz. Ale dzięki.

pret a partir