Karlos20 pisze:Bazooka: mniej emocji i będzie super.
A mogę być chociaż szczery? Bo jeśli tak to Twoja uwaga nie jest godna Moderatora forum - jest wycieczką osobistą, którą mam głęboko...
Karlos20 pisze:Ale w kilku kwestiach się z Tobą nie zgodzę.
...
Zmiana podejścia Klucza i szersza promocja mogłaby pomóc sieci, a tak to będzie stagnacja.
Hmmm - nie wiem co napisać, niby się nie zgadzasz z czymś, w całej wypowiedzi może dwa sformułowania inne niż moje, a na koniec konkluzja zbliżona do moich wywodów
jutek pisze:Podejrzewam, że technicznie są tak mocno uzależnieni od Plusa, że nawet gdyby chcieli to nie mogliby tych minut przywrócić.
Chciałbym by mogli, ale musisz zdawać sobie sprawę, że to nie jedyne wyjście... podam taki przykład: Orange bez lejka...przychodzi o północy sms, że skończył się pakiet danych - czytasz go rano...potem logujesz się a tu 0zł na koncie...a wczoraj było 107zł. Oczywiście wku.... się, ale potem piszę (w imieniu ciotki) zgłoszenie... co robi Orange (tak znienawidzony op za brak lejka i za samą pomarańcz) - stwierdza, że rozliczenie odbyło się prawidłowo, ale...oddadzą kasę (całe 100pare złotych) tylko potrącą 2zł za 200MB pakiet na 24h, by mogli z tego te sesje nocną rozliczyć.
Można? Można.
Nie jestem chytry, czasem liczą się chęci - starczyłby pakiet 50minut na pocieszenie.
Chyba, że jest jednak tak:
Karlos20 pisze:MVNO są biedne i też liczą budżet
...ale w takim razie to kto chce ze mną MVNO założyć, ja też jestem biedny?

I takim rozluźniającym zdaniem chciałbym zakończyć swoje wywody i zaprosić pracownika Klucza do wypowiadania się o przyszłości sieci w ramach oferty krajowej oraz
by potwierdził lub zaprzeczył, że po odświeżeniu swojej strony wprowadzi możliwości kontroli pełnej nad kontem, m.in. załączania pakietów... apka nie jest jak na razie do tego potrzebna...