• Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
 #832723  autor: pakierhakierxd
 02 lis 2015, 09:50
Tanio ale trzeba co raz karty wymieniać :(
Na Allegro są karty Orange 6gb za 20zł ważne bezterminowo.
w Playu masz teraz promocję 10gb za 10zł /mc do końca listopada,niektórzy robią tak że kupują parę pakietów a potem będą przedłużać innym pakietem internetowym jak skończy się promocja
(Promocja dostępna w taryfach głosowych nawet rok ważności konta :) )

Pozdrawiam :)
 #832729  autor: Filippo21
 02 lis 2015, 10:01
z ta wymiana kart to nie problem, jak byla promocja w orange 6gb za 6 zl to wystarczylo mi to na jakies 40 dni. Pytalem tylko o ten link bo sam nie wiedzialem czy jest to legalne że nabiore pakiety na 120 dni i nie bede musial za to placic.
Te 6gb w orange z allegro za 20 zl to za drogo, w ogole raczej orange na allegro wszystkie sa drogie. Powodem jest orange free, wystarczy doladowac przez strone i nie dosc ze sa dodatkowe gb za doladowanie to jeszcze kasa na kolejne pakiety zostaje,

Ten Play jest juz godny uwagi, jezeli mozna ten pakiet przedluzac to idealnie, chociaz sam nie wiem czy w moim wypadku nie robilbym sobie skarbonki przedluzajac w kolo bo sam za duzo z internetu nie korzystam.

Pozdrawiam
 #845539  autor: Filippo21
 17 sty 2016, 00:34
ostatnio jade na internecie na probe w heyah wychodzi 21 gb na 120 dni starter 3,80zl. Dla mnie moze byc.
 #845894  autor: iPlus
 19 sty 2016, 13:10
ten net na próbę w Heyah to tylko raz można z tego skorzystać czy można przedłużać ?

to jest jakiś paket czy starter standardowo ma to aktywne po odpaleniu ?

jest roczna ważność konta czy trzeba dopłacić żeby przez te pare miesięcy korzystać z netu ?
 #845943  autor: pakierhakierxd
 19 sty 2016, 15:44
21 gb za 3,80 ,coś tanio ;)
Aż nie możliwe.
Ja używam Rbm -wydam ok. 100zł rok
doładowałem za 50
Aktywuje za darmo lte bez limitu
Włączyłem 10 gb + 2 gb dostałem z doładowania +1gb darmowy pakiet
od maja będę przedłużał pakietem 300 mb za 5 co mies.
Dla kogoś kto dużo aż tak nie używa jest ok. A jak masz sprzęt z lte i w większości znajdujesz się w zasięgu lte to jest idealnie.

W razie gdyby jednak mi brakowało mam Orange ważne rok 5 gb.

Pozdrawiam :)
 #847195  autor: bora1410
 25 sty 2016, 11:26
Podepnę się pod temat by nie zakładać następnego. Mam RMB, kupiłem pakiety netu. Ważność konta do końca stycznia, ale ważność pakietu internetowego mam do 21 lutego. Czy w lutym by mieć internet muszę doładować, czy net będzie działał, bo tylko na nim mi zależy?
 #847198  autor: KC-KARLOS
 25 sty 2016, 11:31
Aby korzystać z pakietów netowych i innych pakietów, musisz mieć ważne konto na wychodzące. W innym przypadku masz zawieszenie konta, a korzystanie z pakietów jest niemożliwe (one przepadną, jeśli do końca ich ważności nie przywrócisz możliwości realizacji połączeń wychodzących). Doładuj konto :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟