• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 418 z 692
  • 1
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 692
 #831787  autor: KC-KARLOS
 28 paź 2015, 16:28
lencio: a co pokazuje po wbiciu kodu *109# - może za chwilę masz nowy okres rozliczeniowy? Sprawdź to.
Przy przedłużeniu umowy do kiedy miałeś czas poprzedniej umowy??

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #831803  autor: KC-KARLOS
 28 paź 2015, 18:10
Lencio: No to wszystko jest w porządku. Wyślij testowo przynajmniej 1 SMSa POZA PLAY, jeśli saldo SMS/MMS się uszczupli - będzie w porządku. Jeśli nie, a na saldzie abonenckim *101# będzie wyższe o 18 gr, wtedy skontaktuj się z BOK.

aleksandr: no to zapraszam do konkurencji, a nie tym bezsensownym wpisem spamować temat. Nikt Ciebie nie trzyma w Play :) Ale jeśli nie patrzysz też na ofertę i ogólne koszty na 2 lata, to gratuluje wyboru.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #831805  autor: pakierhakierxd
 28 paź 2015, 18:16
To Promocja :),oferta jest podobna tu i tu,różni się właściwie wielkością netu/modelami telefonów
Nie dawno w Play było promo gdzie ludzie w 89,99 jak pamiętam mogli tanio wziąć S5 Neo.
Teraz w Play w abo 99,99 widziałem w niezłej cenie 69zł Lg G3 ! :D
Niech każdy bierze to co dla niego się opłaca :)
Sieci co jakiś czas wprowadzają chwilowe promocje.

Pozdrawiam :)
 #831807  autor: aleksandr
 28 paź 2015, 18:20
a co ty karlos20 pracujesz w play ze ich tak bronisz pisze co widzę ze w play niema żadnego tel w promocji patrząc na konkrecje. a może ktoś miał w play przepłacić za p8 wiec teraz już tego nie zrobi
 #831809  autor: KC-KARLOS
 28 paź 2015, 18:30
Nie pracuje w Play, ale dobrze przemyśl swoje wybory ofertowe. Operatorzy mają opcje najeżone pułapkami. Czasami raty sklepowe są lepsze, niż wyższa opłata abonamentowa u operatora. Im więcej zapłacisz abonamentu, tym gorsze są warunki, a Ty dopłacasz. Tyczy się każdej sieci, nie tylko Play.
Jeszcze raz gorąco Ciebie namawiam, aby pocisnąć konsultantów Play w sprawie oferty utrzymaniowej.
Dlaczego ludzie w ofercie bez telefonu mają super warunki na bezterminówce?
Dlaczego w ofercie z telefonem mają abo za free na pół roku i telefon w dobrej cenie? Zwróć na to uwagę.

#831813  autor: aleksandr
 28 paź 2015, 18:45
ok zonie bez tel wynegocjowałem 19.50 . ale dla mojego nr nic nie dają już nie wiem jak z nimi gadać a są tak bezczelni ze na maksa.. ja nie chce za darmo tel i abo za 5 zł sadziłem ze abo za 69.90 i htc za dwieście coś będzie ok a tu nic (możne pomożesz jak z nimi gadać)
 #831816  autor: Robak85
 28 paź 2015, 18:49
Karlos20 mam play za 29,99 zł na czas nieokreślony, ale przenoszę się do orange, bo zasięg playa jest mega żenujący. To jest sieć dla ludzi nie ruszających się z miasta. Ja niestety przejeżdżam po wsiach i nie ma netu!!! Przeniosę się z żoną do orange na wspólny plan za 100 zł. Zdobędę kupon minus 30 % to zrobi się 70 zł. Dokupię stacjonarne i w sumie będzie 80 zł na dwa telepony czyli po 40 zł. Problemów z zasięgiem nie będzie, a do tego Sony Z3c za 49 zł. To jest dobra oferta i przestańcie się podniecać słabym playem!!!
 #831818  autor: KC-KARLOS
 28 paź 2015, 18:55
aleksandr: Wypowiedzenie masz złożone? To poproś ich najpierw o ciekawe opcje, potem odmów i przedstaw swój typ oferty, wówczas coś oni znajdą. Jeśli zaproponują opcję FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED PRO, popytaj jeszcze o możliwą inną konfigurację - OFERTA SPECJALNA informując bezceremonialnie, że skłaniasz się do tańszej oferty u konkurencji - tak jak to sugerowałeś, przy załatwianiu oferty za 19,50.
Bez nerwów, na spokojnie.
Spróbuj. Jak się nie uda, drogę masz wolną.

Pamiętaj, abyś był zdecydowany na konkretną ofertę z wybranym telefonem. Rzucając kilka modeli ot tak z "tyłka", tylko zniechęcisz konsultantów do wyszukanie oferty specjalnej.
Powodzenia :)

robak85: a roaming T-Mobile lub Orange nie działa? Może sprawdź swój telefon? Ale jeśli masz ofertę bezterminową - droga wolna :)

I rozmawiajmy o ofercie Play, a nie wrzucamy posty wyłącznie o ofercie konkurencji, nie porównując jej z Play.

#831819  autor: aleksandr
 28 paź 2015, 18:59
wypowiedzenie złożone. dwa lata temu w sierpniu juz miałem htc one s za 200 i abo 59 to była oferta. teraz konsultant już 3 razy mówi ze odwoni z oferta i nie oddzwania
 #831820  autor: KC-KARLOS
 28 paź 2015, 19:01
aleksandr: zadzwoń sam. Warto. *500, potem 8 i 2. Sam tak zrobiłem, bo dzwonili do mnie w nieodpowiednich godzinach, gdy nie mogłem odebrać (praca), pomimo, że w zgłoszeniu podałem im konkretną godzinę prośby o kontakt.

#831824  autor: Cocolino
 28 paź 2015, 19:25
Znajoma na firmę dostała ofertę z telefonem (zależy jej na tel.):
abonament 49.99 +vat, wszystko bez limitu, internet 6 m-cy bez limitu potem 4GB. Telefon wg cennika.
Czy to jest dobra oferta czy można jeszcze coś ugrać?
Pomarańczowi mają podobny, tylko net mniejszy: 0,5GB
 #831848  autor: aleksandr
 28 paź 2015, 20:59
Karlos20 dzwoniłem (((((((((( szkoda juz tej kasy straconej na kontakt z bo 25minut rozmowy nic
pani wciskała mi kit ze znajomy nie mógł dostac o 500 zł taniej w tmobile(w całości abo 24m i cena tel) ponieważ to jest niższa cena niż inni i to jest przestępstwo. po chwili rozmowy wciska mi abo 99.90 i mowi ze to jest taniej o 500 zł niz w abo np za 69. wiec jej mowie ze wtedy to nie jest przestępstwo ahhahahah. a jak mi juz wyj......ła ze pracuje ponad rok w handlu i sie zna to juz nie mogłem. Ogólnie rozmowa cały czas pod kontrolą na lajcie (myślałem ze mnie szlak trafi) ale nic nie ugrałem "to co w cennikach i nie maja innych ofert działu utrzymania tez))) wyliczyła na koniec ze w tmobile mam tylko 20zł na całości taniej wiec niema sensu przechodzić powiedziałem ze 100 dam wiecej bo niemego znieść jak traktują swojego klienta
 #831915  autor: euro01
 29 paź 2015, 07:19
Aleksandr dziwię się Playowi. W ofercie dla firm ten telefon jest za 1zł i 99zł abonament...
A ja dzisiaj dostałem na maila propozycje wszystko no limit łącznie z netem w LTE za 39,99zł, only sim.
 #831926  autor: waski2319
 29 paź 2015, 08:58
Siemka
Dzwoniłem wczoraj wieczorem żeby przedłużyć umówe na warunkach które przedstawił mi rano konsultant i odebrała jakaś dziewczyna i pytam o wypowiedzenie i tak dalej a ona mówi że jeszcze nie doszlo a rano gość mówił że jest i mówi żebym poczekal aż będzie zarejestrowane to wtedy dostanę lepsza ofertę.
Jeden mówi to a inny co innego.
 #831953  autor: iPlus
 29 paź 2015, 12:03
aleksandr,
waski2319,

tak sieci traktują swoich klientów i nie jest tak tylko w Play, każde przedłużenie umowy to okazja na żer dla konsultantów którzy chcą zrobić klienta w bambuko żeby płacił jak najwięcej, a klient chce płacić mniej i taka zabawa co dwa lata,

ja sobie dałem spokój z tą zabawą i korzystam z oferty tylko sim, a telefon zawsze można kupić tak jak się kupuje każdą inną rzecz w sklepie bez zobowiązań i bez umowy
 #831959  autor: aleksandr
 29 paź 2015, 12:29
witam- kolejny tel z bo to samo co na internecie)) jedno pytanie czy ktokolwiek dostał z was jakaś inna ofertę z telefonem niż te co na internecie??????????wczoraj pisałem (karlos20 usuną) ze tmobile daje promocje na P8 199 to pewnie w play usuną ze niedostępny i zgnijcie czy jest haha
pozdro.
  • Strona 418 z 692
  • 1
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 692
  • 1
  • 416
  • 417