Witam ( z góry przepraszam za swoje pytanie i proszę o wyrozumiałość ). Chciałbym się dowiedzieć czy środkami uzyskanymi z naketek (max10zł na msc) da się 'zaplacić' za FORMUŁE SMS ?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
ale na 3 różnych aukcjach 16 kodów z błędem??? jak dla mnie trochę coś nie halo
PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
Wczoraj była jakaś awaria na stronie kodyorzezwienia.pl i wyskakiwał bład, że nie można doładować. Dziś już działa normalnie.
Nie da się. Max 16 zł na miesiąc, 10 zł jest z tictaków.tomik0 pisze:Witam ( z góry przepraszam za swoje pytanie i proszę o wyrozumiałość ). Chciałbym się dowiedzieć czy środkami uzyskanymi z naketek (max10zł na msc) da się 'zaplacić' za FORMUŁE SMS ?
Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Ale tylko dlatego się nie da że w play pakiety można wykupić tylko z konta głównego.
Nakrętki trafiają na konto promocyjne ważne 30 dni.
Nakrętki trafiają na konto promocyjne ważne 30 dni.
W dniu wczorajszym doładowywałem dwa różne numery telefonu przez nakrętki i zero problemu. Jak coś to pisz reklamację do Play i podaj numery nakrętek - niech działają i sprawdza co jest nie takManiacGSM pisze:ale na 3 różnych aukcjach 16 kodów z błędem??? jak dla mnie trochę coś nie halo
Witam , przesłał by mi ktoś z użytkowników kody z pod nakrętek spray lub fanty jeśli ma nie potrzebne na email [email protected] był bym wdzięczny
Witam. Czy ja mógłbym również poprosić chociaż o jeden kod na privie? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Ja rozumiem, że jeśli ktoś ma za dużo kodów to się dzieli, ale jak ktoś potrzebuje to może skorzystać z Allegro, tam kodów w dobrych cenach nie brakuje.
Nie wiem czy ktoś to zauważył ale od niedawna w salonach pojawiły się nowe startery z promocji fanty. Prefix to 533.
Na starterze jest 1zł na głównym i 2zł na promocyjnym, do tego otrzymujemy 3gb internetu
w taryfie play na kartę 0zł w play.
Starter po aktywacji ważny 10 dni, MB prawie od ręki pojawiają się na koncie i są ważne 30 dni.
Dobry sposób to wykorzystanie tych 3gb w ciągu 10 dni i zmiana taryfy na formuła play na kartę i aktywacja 1gb w testowej formule 3w1.
Na starterze jest 1zł na głównym i 2zł na promocyjnym, do tego otrzymujemy 3gb internetu
Starter po aktywacji ważny 10 dni, MB prawie od ręki pojawiają się na koncie i są ważne 30 dni.
Dobry sposób to wykorzystanie tych 3gb w ciągu 10 dni i zmiana taryfy na formuła play na kartę i aktywacja 1gb w testowej formule 3w1.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2015, 11:14 przez bolek2004, łącznie zmieniany 1 raz.
nie da się przedłużyć tych 3gb kodem z fanty?
Można, ale trzeba doładować konto główne - zgodnie z taryfą Play na Kartę (0 gr w Play), aby móc zużyć zgromadzone MB.

Działa u was generator kodów na nowy starter? U mnie od wczoraj pokazuje się błąd: "Przepraszamy, błąd techniczny (9009). Spróbuj ponownie za chwilę."
Czy działa to nie wiem, nie sprawdzę teraz, za 2 dni będę korek ładował.
Spróbuj wysłać kod smsem, w pierwszym poście masz jak to zrobić. Nigdy w ten sposób nie korzystałem z tej promocji ale może zadziała.
Spróbuj wysłać kod smsem, w pierwszym poście masz jak to zrobić. Nigdy w ten sposób nie korzystałem z tej promocji ale może zadziała.
Ładował ktoś dzisiaj w nocy korki z fanty? Jeśli tak to ma już je na koncie?
Doładowałem dziś w nocy kilka na 2 numery i do tej pory nie mam nic na koncie.
W nocy to nie ale ładowałem o 10.30 dziś a o 11.05 były już na koncie.bolek2004 pisze:Ładował ktoś dzisiaj w nocy korki z fanty? Jeśli tak to ma już je na koncie?
To pewnie przez tą durną zmianę czasu coś się popsuło, 7 kodów, masakra, czekam do jutra i pisze zgłoszenie.
Update 26.10:
Wysłałem rano zgłoszenie do fanty i po 2 godzinach wszystkie zaległe kody trafiły na konto. Aż jestem w szoku że tak sprawnie to działa.
Update 26.10:
Wysłałem rano zgłoszenie do fanty i po 2 godzinach wszystkie zaległe kody trafiły na konto. Aż jestem w szoku że tak sprawnie to działa.
Dzisiaj byłem w dwóch salonach i dostałem startery z fanty, ale nie ma na nich 3gb internetubolek2004 pisze:Nie wiem czy ktoś to zauważył ale od niedawna w salonach pojawiły się nowe startery z promocji fanty. Prefix to 533.

Wychodziło by na to że to jakas specjalna seria starterów z transferem 3gb?
Panowie kody z nakrętek można tylko wbić ,wklepać 8 na mc ,a weszła jeszcze każda paka daje 5 taka jeżeli was to interesuje
Możesz jaśniej, bo nie kumam o co chodzi.blacQ1 pisze:Panowie kody z nakrętek można tylko wbić ,wklepać 8 na mc ,a weszła jeszcze każda paka daje 5 taka jeżeli was to interesuje