Karlos a jak na stronie mogę to sprawdzić bo chyba nie przed normalnie ofertę abonamentową?
iPlus pisze:w tej taryfie za 29 zł z 5 GB netu są dodatkowo do kupienia pakiety netu no limit ?

iPlus pisze:w tej taryfie za 29 zł z 5 GB netu są dodatkowo do kupienia pakiety netu no limit ?
Tylko, że w Orange masz dodatkowo 6 miesięcy abonamentu gratis a to chyba trochę więcej niż 160 zł;-)Karlos20 pisze: ...W ORANGE przy "śmiesznych szalonych dniach" kosztuje do 28-10-2015 aż 299 zł.
MASZ 160 ZŁ W KIESZENI.
To też nie jest do końca tak, ofertę za 19,50 masz super zrabatowaną co praktycznie im się też nie opłaca na pewien sposób, jak bierzesz ofertę z internetem to dostajesz harmonogram spłat na raty i wtedy masz pokazaną prawdziwą cenę full price u operatora. Fakt, że często te telefony są o wielel droższe, ale czasami różnica jest 100-200PLN na telefonie i wtedy się opłaca, bo z odsetkami w spłatach na raty wychodzi podobnie. Natomiast ja i tak jestem zwolennikiem kupowania telefonu na wolnym rynku a nie od operatora.aleksandr pisze:prosty przelicznik ile te k......y chca np abo 69,90 =1680 +749 2429 za htc m8s
abo 19.50 *24=480 czyli u nich cena tel htc m8s to 2k 2000 ludzie smiech na sali to jest właśnie polska
Cześć. Jako, że jestem tutaj nowy, to się witam serdecznie.Karlos20 pisze:Cocolino: Tak, czasem trwania umowy. Czytałeś uważnie mój post, który zacytowałeś?
Potem umowa robi się bezterminowa, warunki bez zmian. To nie kablówki itp.