Doradzicie jaką kartę prepaid wybrać dla małego dziecka? Patrzę pod kątem ekonomicznym, jak najtańszym miesięcznym utrzymaniu numeru. Co myślicie o Fakt Mobile i 30 dniowy pakiet za 9zł (100 SMS + 100 darmowych minut + 100MB transferu)? Używa ktoś? Moja najmłodsza pociecha dostała swój pierwszy telefon i teraz pozostaje wybór operatora.
Tak, ja używam i sobie chwalę, moja mama też używa i sobie chwali..używa i to sporo luda przynajmniej na tym forum,.a ten pakiet służymin. do łączenia się z gratisowymi kodami z gazety za które dostaje się minuty,smsy, i mb.Uwaga do 1 listopada za doładowanie numeru w fakt od 5zł dają gratis 100minut do wszystkich sieci,a ten gratis łaczy się z pakietem za 9zł i można go użyć wielkokrotnie np. zamiast doładować za 10zł zrobić to w układzie 2x5 i 200minut wpada za free na konto ważne 31 dni, plus aktywacja pakietu za 9zł i 300minut do wszystkich sieci,100smsów i 100mb jest na start dla dzecka.Tu masz odpowiedzi na wszystkie pytania i wątpliwości choć jest tego faktycznie sporo
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 22&t=81615