• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 95 z 449
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 449
 #830705  autor: ChuckyCiechanow
 22 paź 2015, 21:57
W sobotę wyrobilem duplikat karty , otrzymałem kartę z logo Play, niestety ale nawet jeszcze w poniedziałek karta do sieci się nie logowala. Wybralem się do innego salonu Play powiedzieli , że karta w takim przypadku się do sieci nie zaloguje , zlecilem migracje na formie a po kilku minutach wyrobilem nowy duplikat , nową karta zalogowala się do sieci.
 #830706  autor: bolek2004
 22 paź 2015, 22:05
Nie ma możliwości dostania w salonie play przy wymianie karty z logo faktu. Wszystkie karty to czyste karty z logo Play. Tak samo jak nie dostaniemy nowego startera faktu w salonie.
 #830715  autor: bobiwr
 22 paź 2015, 23:43
Rebeliant pisze:Ktoś pisał tu na forum o jakichś kartach FM w białych kopert, które widział w salonie.
Przenosiłem numer z Nju do FM w salonie Play i właśnie dostałem taka kartę. Sprowadzili ją na moją prośbę/wyrażenie chęci przeniesienia numeru od innego operatora.
 #830717  autor: Rebeliant
 22 paź 2015, 23:58
Strasznie to wszystko niedopracowane z tym Faktem. Szczerze powiedziawszy, to liczyłem na jakość RBM. A tu niby zajmuje się tym P4, ale marketing i dystrybucja w rękach Ringier Axel Springer. Czyli wydawca Faktu zgłosił się do P4, bo oni się tym lepiej zajmą, ale resztę wzięli na siebie. Marketing kuleje, a plejak ma kilku ludzi przy Taśmowej, którzy odbierają telefony klientów Faktu i wszyscy zadowoleni. Pomyślcie co by było gdyby w salonach Playa, obok RBM były dodatkowe startery FM, a konsultanci wiedzieli o istnieniu FM. Bo dziś pewnie wielu z nich nie wie, nie umieją przenieść numeru do FM i nie mają specjalnych simek do tego celu. Gdyby FM był bardziej w rękach plejaka, to wyszłoby to tylko na dobre. Oby Fakcik nie skończył jak MTV Mobile.
 #830729  autor: limaK
 23 paź 2015, 08:11
Potwierdzam, chociaż nie dublowałem pakietu voucherem... Przeczuwałem, że jak się oberwie, to wszystkim. Można było się tego spodziewać, pytanie było kiedy się dobiorą. Pozdrawiam autorów wymyślnych poradników o aktywacji voucherów.
 #830734  autor: bobiwr
 23 paź 2015, 09:00
Stan z voucherami zupełnie nie przystawał do założeń i chyba tylko skrajny naiwniak wierzył, że to się na dłużej utrzyma. Mniemam, że założeniem biznesowym jest promowanie nazwy własnej i skuszenie do kupowania gazety. Z pewnością nikt nie zakłada w biznesplanie fundowanie telefonii za free.
 #830741  autor: Marcel82
 23 paź 2015, 09:32
bobiwr pisze:Na 3-ech numerach którymi się opiekuję w Play24 zniknęły infa o voucherach. Uszczelnili system bonusów?
Też nie mam voucherów.
limaK pisze:Pozdrawiam autorów wymyślnych poradników o aktywacji voucherów.
To miało być złośliwe czy zabawne? :smt064
Pozdrów 90% ludzi z forum "Oferta prepaid i mix", bo co najmniej tyle osób chce zaoszczędzić :)
Ja osobiście kupiłem pakiet 300/300/300, potem pakiet 100/100/100 (nie pamiętam już po co) oraz doładowałem 4x5zł plus bawiłem się w kody/vouchery. Ale i tak uważam za dziwne nabijanie się z tych, co kombinowali bez wykupywania pakietów. :shock:

Z innej beczki: jeśli mam np. 300 SMS i kupię no limit sms za 9zł, to co się stanie po 30dniach? Wróci do stanu 300 SMS? Próbował już ktoś?
 #830746  autor: blacQ1
 23 paź 2015, 10:08
Panowie dzwoniłem do FM mają jakąś AWARIĘ odebrał konsultant no i pytam się go może mi coś powiedzieć więcej na temat danej sieci urwało rozmowę próbowałem się dodzwonić drugi raz nie odebrał ,a kody w gazetach będą się pojawiać tyle mi zdążył powiedzieć !!teraz czekajmy na vouchery ;)
 #830750  autor: bolek2004
 23 paź 2015, 10:16
Dziwne jest to przerywanie, dzwoniłem kilka razy z numerów w taryfach play z sd i prawie za każdym razem było tak że po chwili rozmowy z konsultantem następowało samoczynne rozłączenie. Trzeba było dzwonić ponownie. Nie wiem czego to tak działa.
A co do oferty Faktu, ich target to przede wszystkim czytelnicy ich gazety, a nie kombinatorzy gsm:)
Z drugiej strony nikt nie robi niczego niezgodnego z regulaminem, przecież operator sam udostępnia takie usługi (voucher)
 #830751  autor: Rebeliant
 23 paź 2015, 10:19
blacQ1 pisze:A i raz też już tak było iż vouchera nie było ,a i powrócił!!!!! :wink:
Dokładnie, powróciły po aktywacji kodu.
reboot pisze:Przecież to właśnie trzyma ludzi w FM :) Jeśli to zlikwidują osoby mało dzwoniące pójdą do VM (Freemium)
Kto przejdzie, ten przejdzie. Ja nie mam zamiaru. Poza voucherami, są jeszcze kody z gazety, atrakcyjne promocje, niższa stawka podstawowa, korzystniejsze pakiety, sumowanie :!:, o zasięgu 4 sieci nie wspominając. Poza tym poczekajmy na dalszy rozwój wydarzeń. Może szykują odpowiedź na Freemium i dadzą lepsze vouchery (żart). :-)
  • Strona 95 z 449
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 449
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95