Czy ktoś orientuje się, kiedy ma pojawić się ta szumnie zapowiadana nowa oferta urodzinowa T-mobile i czy ta zmiana obejmować będzie też taryfy firmowe?
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
daj linka gdzie były te szumne zapowiedzi nowej oferty bo coś przeoczyłem chyba.
jeżeli pamięć mnie nie myli, to Pan Prezes T-Mobile Sawicki w wywiadzie wspominał o nowym otwarciu....
bedzie nowe otwarcie ale nowego gabinetu pana prezesa bo zmiania gabinet i zmienia pietro
Taaa, pamiętam że rzeczywiście były zapowiedzi ale jeśli ktoś czeka to niech lepiej teraz podpisuje umowę bo aukcja się skończyła i jeśli już to tylko podwyżki będą na urodziny.
Pozatym to we wrześniu to zawsze były urodziny ale ery/PTC a teraz nie ma ani jednego ani drugiego.
Pozatym to we wrześniu to zawsze były urodziny ale ery/PTC a teraz nie ma ani jednego ani drugiego.
W T-mobile co chwilę mają jakąś ciekawą ofertę, a o tej urodzinowej to nie słyszałam.