Danielu, chciałem Ci podrzucić screena, ale chwilowo serwis nie działa. Dla plejaka działa, ale dla FM niet.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Faktycznie w FaktMobile24online zmienili na odcień czerwieni wszystko, ale niestety w usługach nadal brak blokad usług Premium.
Informacja: nieobecny na forum do 31.12. - z powodu Świąt Bożego Narodzenia
/ Szczęśliwego Nowego Roku

A działa Ci w tym momencie P24, czy dotyczy to tylko mojego numeru?
Nie działa,na forum Play też o tym piszą.
dostałem się na konto w FaktMobile bez problemu.Rebeliant pisze:A działa Ci w tym momencie P24, czy dotyczy to tylko mojego numeru?
Może to śmiesznie i standardowo zabrzmi

Wiesz, sam na to wpadłem ale nie działa mimo to. Ani stronka, ani aplikacja mobilna. Co dziwne na numerze ojca wszystko śmiga, brat ma plejaka i też mu bangla.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2015, 17:20 przez Gregrin, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
jak działa Wam net w Fakcie bo u mnie jak krew z nosa...
jak działa Wam net w Fakcie bo u mnie jak krew z nosa...
Nic to nie daje.Maks SIM pisze:[
Może to śmiesznie i standardowo zabrzmi.. ale może wyczyść ciasteczka i pliki tymczasowe i spróbuj jeszcze raz
Możesz podlinknować? Chętnie bym poczytał, a nie mogę znaleźć. Z góry dzięki.szunaj pisze:Nie działa,na forum Play też o tym piszą.
http://forumplay.pl/showthread.php/3181 ... post295079
ps.właśnie się zalogowałem
Dwa numery na czerwono, a trzeci fioletowy 
ps.właśnie się zalogowałem

Dzięki Gregrin! 

Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Aktualny numer: Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)
Aktualny numer: Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)
Hehe
U mnie tak wygląda Fakt i RBM

U mnie tak wygląda Fakt i RBM

WKS
Może przeglądarka pamięta stare style. Spróbuj CTRL + F5
u mnie 3/4 karty źle pokazuje na play24, tylko jedna moją główną kartę pokazuje prawidłowo, zrobię zgłoszenie żeby to naprawili.
http://www.speedtest.net/my-result/4142279769
przenioslem numer z play do fakt dzisiaj, zasililem przez FB 5zl, oprocz rok waznosci konta dostalem 100minut do wszystkich 
chwile pozniej sms ze wszystkie doladowania w pazdzierniku dadza 100 minut gratis

chwile pozniej sms ze wszystkie doladowania w pazdzierniku dadza 100 minut gratis
Na stronie brak info, na plejowe blogi i fejsy nie ma co liczyć. Być może w brukowcu coś napisali.martini pisze:przenioslem numer z play do fakt dzisiaj, zasililem przez FB 5zl, oprocz rok waznosci konta dostalem 100minut do wszystkich
Potwierdzam:

Jaka ważność tych minut? Miesiąc od daty dodania i czy tylko przez FB?
Pytam, bo powiem siostrze, żeby sobie zasiliła konto.
Pytam, bo powiem siostrze, żeby sobie zasiliła konto.

Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Możesz napisać gdzie ten pakiet 100 minut jest widoczny?martini pisze:przenioslem numer z play do fakt dzisiaj, zasililem przez FB 5zl, oprocz rok waznosci konta dostalem 100minut do wszystkich
Jaka jest jego ważność ?
Czy sumuje się z voucherami ?
Doładowanie zakupione "ze sklepiku" np. Żabka - też daje to 100 min?

widoczny pod 106 na 30 dni, więc vouchery działają 
w moim przypadku zasilenie przez FB Play gdzie pisało, że dostanę bonus 0.75 - 15% od 5 PLN ale jak wszystkim wiadomo w Fakcie nie ma bonusów

w moim przypadku zasilenie przez FB Play gdzie pisało, że dostanę bonus 0.75 - 15% od 5 PLN ale jak wszystkim wiadomo w Fakcie nie ma bonusów
Ostatnio zmieniony 16 paź 2015, 13:45 przez martini, łącznie zmieniany 1 raz.