• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #828554  autor: bobiwr
 13 paź 2015, 09:21
zapalniczek pisze:da się inaczej włączyć tą taryfę na play24 ?
Sam sprawdź:
->logowanie do Play24
->pakiety i usługi
->zmiana oferty: "Twoja obecna oferta: ..... - Zmień ofertę na: ... Play na Kartę 5 zł Lubię to! - Zmień ofertę..."
Tak to wygląda jak już jesteś w jakiejś taryfie Play.
 #828569  autor: bobiwr
 13 paź 2015, 10:50
Już się pogubiłem który z Was jaka taryfę potrzebuje. ;)
No to masz wszystko jak "kawa na ekranie"...
Klikasz "zmień ofertę" - okienko potwierdzenia decyzji - klikasz ok - okienko kodu sms aktywacyjnego - i gotowe. Tzn. mają regulaminowy czas na zmianę. Z reg. nie twa to dłużej niż 24 h.
 #828578  autor: Gregrin
 13 paź 2015, 11:19
zapalniczek pisze:wole się upewnić , nie spieszy mi się :)
Tak. Wybierasz ta taryfę. Ten błąd nie powinien się pokazać ;) Spróbuj za chwile, jak radzi.
Tak jak pisze bobiwr, po kliknięciu włącz, powinno się pojawić okienko do wpisania kodu sms który przyjdzie na ten numer.

PS jeśli nie masz tego numeru przy sobie to możesz zadzwonić o ten kod do osoby która używa tego numeru. W p24 można tez na stale zmienić numer na który będą przychodzić smsy potwierdzające (ale żeby zatwierdzić zmianę również trzeba wpisać kod który przyjdzie na oryginalny numer).
 #828587  autor: jason22
 13 paź 2015, 11:59
reboot pisze:Play na Kartę Lubię to! Użytkownik zachowuje kwotę wynikającą z Doładowania oraz promocyjne złotówki przyznane na podstawie innych Ofert Promocyjnych, a okres ich ważności pozostaje niezmieniony
Zatem jest RWK i Stan Darmowy.
I dziękuję bardzo! Właśnie tego chciałem się dowiedzieć od pierwszego postu :D