• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #82712  autor: norz
 28 cze 2006, 21:45
Hey!
Kupuje tel dla brata i on ma na ta imprezę 500zl. Zalezy mu na mp3(jako dzwonki,niekoniecznie jako odtwarzacz, bo taki akurat juz ma). Wygodne pisanie smsow,zeby bylo szybko i bez pomylek, oraz zeby mial niezly wyswietlacz, najlepiej TFT. Nie zalezy mu na blutaczu. ;) Ale irda by sie przydala. Co byscie zaproponowali ??

#82717  autor: Przemek
 28 cze 2006, 21:59
jesli ma byc nowka to
1.motorola e770v
2.sagem myx6-2
3.ew,se k700i

nic innego na razie do glowy mi nie przychodzi,a sx1 raczej nowke ciezko znalezc za 500 zl 8)

ps.chcialbym miec takiego brata :wink:

osobiscie polecam motke w porownaniu do orange menu w sagemie wieszac sie nie powinna i technicznie prezentuje sie super - po prostu miodzio :wink:
tutaj link do aukcji >>KLIK<<

#82721  autor: Orange
 28 cze 2006, 22:14
jak do 500,- to polecam Nokie 6670 jak znajdziesz ( nowa koło 650,- )
jak nie to rzeczywiście Motorola E770v jest extra. Polecam ;)

together we can do more

#82722  autor: norz
 28 cze 2006, 22:15
Tego telefonu nie widziałem nawet, ale całkiem fajny. Ciekawe jak jest z joyem w motkach(nigdy nie mialem), bo w se sa slabe.
Kurcze, nie moge nic znalezc n/t tego telefonu...
Macie moze jakies linki do testu lub opisow dokladniejszych niz te z allegro??dzieki
Ostatnio zmieniony 28 cze 2006, 22:20 przez norz, łącznie zmieniany 1 raz.

#82723  autor: Przemek
 28 cze 2006, 22:20
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=5177

z tego co ja sie dowiedzialem to telefon jest naprawde wytrzymaly wiec joy dobrze sie trzyma

a w se joye takie slabe nie sa, ja sam mojego t68i tepilem 2 lata i joy trzymal :mrgreen:

#82725  autor: norz
 28 cze 2006, 22:24
Z tego co czytam to po prostu cudo... Ciekawe czy inni posiadacze tego fona tez tak sadza, czy tylko jeden... :) Ale czy to mozliwe zeby tel z takimi bajerami, porownywalnymi do k750i, oprocz aparatu tyle kosztowal? :o

#82726  autor: uśmiechnięty
 28 cze 2006, 22:25
Idealnie nadaje się do mp3 i akurat mieści się w tej cenie: Motorola E1 (rokr). Ma przewspaniałe mp3 i za nowy egzemplarz płaci się dokładnie 500 zł., natomiast w zestawie z kartą pamięci 512 mb ok. 560 zł.

#82802  autor: Tragedya
 29 cze 2006, 10:17
A to może SPV C500? Można kupić na allegro w tej cenie, a ma MP3, karty pamieci (miniSD, wiec sa tanie), tylko trzeba podłaczyc lepsze słuchawki, ale zeby to zrobic trzeba kupic przejsciowke za 10 zl. (albo kupic wtyczke i samemu sobie zrobic)

#83080  autor: norz
 30 cze 2006, 12:21
No i stało się, kupiłem motkę e770v. Jak zostanie mi dostarczona podzielę się spostrzeżeniami.
Dziękuję za rady i pomoc. Pozdrawiam :)