• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 36 z 45
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 45
 #825221  autor: Rebeliant
 25 wrz 2015, 16:57
Dostałem dziś swoją simkę Vectone. Od razu taka mała uwaga dla kolekcjonerów, nie kupujcie czasem na allegro tych "unikatowych" kart. Wybierając opcję standard SIM, wysyłają właśnie takie z Tony'm. Numery przypisane do tych starszych SIM mają prefiks 729(?). Kolega dostał 739 z simką 3w1. Jak wygląda u Was (użytkowników) kwestia doładowań? Czy kioskarze wytrzeszczają oczy, czy raczej są świadomi, że mają taką opcję?
 #825938  autor: Rebeliant
 30 wrz 2015, 11:37
Tak obczajam tego vectonowego fejsa i czytam komentarze. Widząc takie typu "jest stabilnie, już wszystko działa" postanowiłem skorzystać, zamówiłem kartę. Jak uporali się z problemami technicznymi, tak ludzie zaczęli się skarżyć na brak doładowań. Swój egzemplarz simki wyciepałem do hasioka (czekam na pakiety minut do UE w Kluczu + skype).
 #826535  autor: kowal2200
 02 paź 2015, 21:58
Po cichu weszli i po cichu wyszli :D Rzeczywiście FB i strona nie działa, ciekawe czy do BOK-u się dodzwonić z innego numeru.
 #826539  autor: Rebeliant
 02 paź 2015, 22:05
Do poniedziałku się nie dodzwonisz, bo w weekendy nie pracują (chyba, że coś się zmieniło?). To nie może być przypadek, że padły i strona i fenpejdź.
:shock: :shock: :shock: Twitter też nie działa :!: Chyba serio się zawinęli.
 #826540  autor: kowal2200
 02 paź 2015, 22:12
Wiem, że w weekendy ten sam jeden konsultant nie pracował :mrgreen: Pad strony bym zrozumiał ale fanpejdż już nie, to chyba już koniec Vectona, ciekawe jak ludzie odzyskają kasę z konta, pewnie będzie to niemożliwe.
 #826578  autor: LOOPO
 03 paź 2015, 08:41
Połączenia wychodzące nie działają, strona znikła, infolinia odrzuca połączenia. Działają przychodzące i kody USSD i mogę sobie sprawdzić stan konta :lol:
 #826583  autor: kowal2200
 03 paź 2015, 09:25
cyanoone pisze:
kowal2200 pisze:ciekawe jak ludzie odzyskają kasę z konta, pewnie będzie to niemożliwe.
Jak to nie możliwe? Wypiszą smsami :D
U mnie SMSy wychodzą z telefonu ale nie dochodzą :D Czyli zrobili skok na kasę jak w Ambergold :mrgreen:
 #826589  autor: adik
 03 paź 2015, 10:17
dużo "nie nakradli" to jednak nie ta skala,ciekawe co z numerami będzie,powinny przejść do T-Mobile na karte w razie końca działalności Vectone.

http://www.speedtest.net/my-result/4142279769
 #826629  autor: kowal2200
 03 paź 2015, 13:43
Oczywiście, że nie nakradli, napisałem to raczej w formie żartu, ale jeśli w ciągu kilku dni się sprawa nie wyjaśni to zadanie dla UKE żeby posprzątali systemowo bałagan po nich przenosząc do T numery i stany kont a za wszystko obciążyli Vectona. Chyba napiszę kolejne zawiadomienie do nich :wink:.
Poprzedni operatorzy, którzy kończyli działalność odpowiednio wcześniej o tym informowali oraz mieli procedurę zwrotu środków a tutaj mamy precedens
 #826633  autor: Rebeliant
 03 paź 2015, 13:54
Myślę, że takiej chamówy by nie odstawili. Dopiero co wczoraj rano pisali, że rozszerzają sposoby oraz punkty doładowań. Tylko ten fejs i ćwierkacz mnie martwią. Gdyby padła sama strona, to pomyślałbym, że midyfikacja oferty lub samego layotu. Może haker na zlecenie konkurencji ich załatwił.;)
 #826642  autor: LOOPO
 03 paź 2015, 15:42
Rebeliant pisze:Myślę, że takiej chamówy by nie odstawili.
A przypomnij sobie co odstawiali przy starcie ( i w trakcie działalności ).
Rebeliant pisze:Dopiero co wczoraj rano pisali, że rozszerzają sposoby oraz punkty doładowań.
Normalna zadyma przed upadkiem :) .
Rebeliant pisze: to pomyślałbym, że midyfikacja oferty lub samego layotu.
Ich cała działalność to mistyfikacja ;)
kowal2200 pisze: jeśli w ciągu kilku dni się sprawa nie wyjaśni to zadanie dla UKE
Ja zaczekam do wtorku i jeśli nic się nie zmieni to napiszę do UKE. Kasy na karcie dużo nie było ale niech i UKE zarobi.
Ps. Ale Lycamobile działa dobrze a to jakby brat Vectona.
 #826648  autor: user_delete57
 03 paź 2015, 16:11
Ja mogę wysyłać i odbieram smsy, wszystko działa, nawet na nr przeniesione, mogę odbierać połączenia ale nie mogę ich wykonywać. Mogę również korzystać z internetu. Myślę, że to znowu grubsza awaria i zwinęli strone i FB, żeby nie słuchać skarg :-)
 #826654  autor: Rebeliant
 03 paź 2015, 16:33
brzok pisze:Myślę, że to znowu grubsza awaria i zwinęli strone i FB, żeby nie słuchać skarg :-)
Jestem tego samego zdania.

A tak poza tym, to już nigdy w życiu żadnych wynalazków typu Lyca, Vectone i Lebara. Ci ostatni przy zwijaniu interesu nawet kasy nie chcieli oddać. Możecie mnie posądzać o fanboystwo, ale do połączeń zagranicznych tylko Klucz.
  • Strona 36 z 45
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 45
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36