Witam! Mam pytanie który z tych dwóch telefonów jest waszym zdaniem lepszy i dlaczego? Interesuje mnie to, bo chcę kupić jednego z nich, ale nie mogę się zdecydować
Pomóżcie proszę 

W żadnen sposób nie wpływa na zasięg.krzychoo pisze:[ Dodano: 2006-06-21, 10:36 ]
Mam jeszcze jedno pytanieczy to, że telefon jest dwuzakresowy a nie trójzakresowy bardzo wpływa na zasięg telefonu ??
mi też się my301x bardziej podoba^^ ale w końcu będę mieć my401x, bo ma aparat i jest za złotówkę w Orange (chciałem mieć Panasonica VS3, ale zależało mi na tym, żeby jak najwięcej hajsu zaoszczędzić, więc wziąłem Sagema, bo pod względem funkcji jest dla mnie taki sam jak VS3 i jeszcze jest za zeta^^) sorka za tego małego offtopa^^stodola pisze:A mnie tam bardziej się podoba my301x tylko ten wyświetlacz.. i według mnie wygląda na cieńszego dzięki temu paskowi białemu po bokach
na pewno na my400x, przecież kraju 100 jest w Plusie a tam my301x nie ma (z tego co wiem^^)kamil1221 pisze:Ale, na którego Sagema na my301X, czy my400X ??
to zależy w jakiej sieci jesteś. jeśli jesteś w Orange, to tam jest my401x, który jest połączeniem my301x i my400x w obudowie my401xkrzychoo pisze:Witam! Mam pytanie który z tych dwóch telefonów jest waszym zdaniem lepszy i dlaczego? Interesuje mnie to, bo chcę kupić jednego z nich, ale nie mogę się zdecydować Pomóżcie proszę
Niestety jestes w bledzie my301X jest dostepny w pusie i w mix i abo.Doda! pisze:na pewno na my400x, przecież kraju 100 jest w Plusie a tam my301x nie ma (z tego co wiem^^)