Użytkownik
Ranga
Obserwator
Model telefonu
6680
hmm bateria słaba?! gdzie to czytałeś na inspiracja.pl czy coś takiego? jeśli tak to się tym nie sugeruj bo tam małolaty bzdury wypisują oni wogóle tego telefonu na oczy nie widzieli bo to co tam piszą mija się ze stanem faktycznym bo jak ktoś miał styczność z tym telefonem to wie co w nim jest a czego nie ma a nie pisze bzdury że telefon czegoś nie ma a tak naprawdę to jest w tym telefonie. Ja mam telefon zaledwie pare dni ale nie powiem że jest w nim słaba bateria, zobaczę w praktyce ile będzie trzymała ale jest to bardzo dobra bateria litowo-polimerowa taka sama jak w Nokii 9300 więc to powinno o czymś świadczyć a z aktualnie dostępnych telefonów na rynku mało który ma taką bateriępogar pisze:6280 to ciekawy wybor. ale znow ludziska na sieci pisza ze bateria slaba....
wszystko maMaja byc ladne, zgrabne, proste w obsludze i z dobra bateria.
Cena nie gra roli, a ty mu radzisz zakup 6630adrian.exe pisze:Taka jedna uwaga,w każdym telefonie z symbianem bateria nie za długo trzyma...opcje,które wykonujesz na telefonie zrzerają baterie...ja bym proponował nokie 6630.Telefon dość funkcjonalny,zdecydowanie wystarczy dla prezesaGdyby miał trochę czasu to zawsze może sobie zagrać np. w Real Football 2006 3D,albo Asphalt Urban 2 3D
Bateria trzyma 1-3 dni,zależy co wykonujesz na telefonie.Jeśli mówimy o telefonie bez symbianu to n6230i
No to może być jeszcze nokia:Cena nie gra roli, a ty mu radzisz zakup 6630 Jak z symbianem n80