@Gregrin, @reboot, oczywiście chodziło mi o tę najkorzystniejszą opcję. Teraz już wszystko jasne i już mnie oświeciło, że ten 1GB/rok to bonus po doładowaniu
Zapomniałem o o tym, chociaż wcześniej widziałem zrzut z p24. Dzięki!

Oni tam wiedza to co widza na monitorze. Jak któryś konsultant nie będzie chciał przenieść do RBM7 (ja nie miałem takiego problemu) to podziękujcie i zadzwońcie ponownie. Odbierze ktoś inny i pewnie przeniesie.adik pisze:dziwne to jest jak w Fakcie o tym niewiedzą.
perdos1 pisze:Faktu, lub przez kod USSD (nie dotyczy taryfy RBM7, w tym przypadku trzeba zadzwonić).
wiesiek pisze:jeżeli w trakcie użytkowania darmowego lte zdarzy się utrata zasięgu 4g lub jakieś prace konserwacyjne to zacznie pobierać dane z pakietu a gdyby ten się skończył to włączy się lejek i 30 zł na koncie jest bezpieczne?
Gdy jest się w fakcie, pod *163# jest parę taryf do wyboru.buba1234 pisze:jaki kod ussd? myślałem, że tylko infolinia.
Dokładnie tak.Luks pisze:Tak dla pewności:
1. Dzwonię do Faktu zmienić taryfę.
2. Ładuję za 5 zł.
3. Po upływie 24 godz ponowny telefon do faktu, zmieniam taryfę. Mówię "na red bull mobile 7".
Dobrze to wszystko zrozumiałem?
Tez widzę sprzeczność patrząc na stronę 36Luks pisze:PS Jak to w końcu jest z tym pakietem 1 GB na rok, bo widzę sprzeczne informacje co do działania darmowego LTE.
Przemix pisze:podobno ten 1gb na 12mscy nie odblokowuje prędkości w LTE, a ten za 5zł/msc tak.
a tutaj (str.41)Karlos20 pisze:Bzdury, odblokowuje normalnie. Ten pakiet po prostu w tej taryfie ląduje do innego salda *108# gdy normalnie MB po zasileniach sprawdzamy stan kodem *107#
Cos mi się wydaje ze pedros1 ma racje ale przydało by się to jeszcze potwierdzić.perdos1 pisze:Mam złą informację - LTE nie działa przy pakiecie 1GB/rok, trzeba kupować pakiet 25MB za 3 zł, nie ma jednak tragedii, 3zł/miesiąc można płacić:)
Ja potwierdzę w najbliższym czasie, bo już rozpocząłem całą proceduręCos mi się wydaje ze pedros1 ma racje ale przydało by się to jeszcze potwierdzić.
Super, czekamyLuks pisze:Ja potwierdzę w najbliższym czasie, bo już rozpocząłem całą procedurę