• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#82374  autor: adrian.exe
 27 cze 2006, 17:40
Vinamp tu się z tobą zgodzę,ponieważ sx1 ma dużo większe możliwości niż L6,do tego jeszcze symbian.Oleczko jeśli zalezy Ci na dessingu i wygodzie pisania SMSów polecam Motorole L6.Jeżeli chcesz telefon multimedialny,tzn. bardziej funkcjonalny niż L6 to tylko sx1.

::Przyszłość jest jasna,przyszłość to Orange::
Vinamp i Raphael_12,takich napalonych małolatów na SPAM jeszcze na świecie nie było...GAME OVER
Nie pojawiajcie się na moim forum,nie macie tam czego szukać!

#82379  autor: Vin
 27 cze 2006, 17:48

Zależy ile pisze się SMS :)
Bo ta w motce na pewno szybciej się zużyje...

#82462  autor: Jackedo1
 27 cze 2006, 21:23
Mam pytanie o ile droższa jest N6630 od SX1? Wg mnie chyba sporo bo na Allegro tak jest,ale może znwu sie mylę.......

[scroll]W poszukiwaniu telefonu idealnego....[/scroll]

#82466  autor: uśmiechnięty
 27 cze 2006, 21:39
Jeżeli zależy Ci Olu na funkcjach, weź chyba Motorolę E398 lub może poszukaj uda Ci się znaleźć jakiś używany w dobrym stanie egzemplarz Mototoli E1000, która bije na głowę E398. Ale ona używana kosztuje 400zł.

Jeśli natomiast zależy Ci na wyglądzie, poszukaj coś z tego:

Motorola V547, Motorola L6, Samsung X660, Samsung E330 / Samsung E330N

Oczywiście, wymieniając tu w/w telefony miałem na myśli egzemplarze w dobrym stanie.

#82486  autor: oleczka
 27 cze 2006, 22:29
wszystkim dzięki za porady :wink: :wink:

N6330 napewno nie kupie (patrz nazwa tematu :P ) - po prostu dla mnie troszkę za drogi :P :P

do uśmiechniętego (btw, super nick :D :D ) - samsungów nie chcę ze względu na irde, którą można łączyć się tylko z kompem ;)

nio i mam pytanko - który telefon jest lepszy: sx1 czy motka e1000?? bo cenowo są podobne :wink: :wink:

#82493  autor: szczeka
 27 cze 2006, 22:43
sama musisz zdecydowac na czy Ci bardziej zalezy.
e1000 ma bajecznie piekny wyswietlacz i niezly aparat, 1.3mpx.. tzn. jakosc jest przecietna, ale zawsze to 1.3mpx i na dworze w dobrym oswietleniu ladna fote zrobi..a sx1 ma symbiana i radio.. tylko tym przewyzsza motke.

#82508  autor: uśmiechnięty
 27 cze 2006, 23:48
Szczerze, to wybierając między SX'em, a E1000, wziąłbym Motorolkę E1000. Ma bajeczny wyświetlacz i wspaniałe mp3, do tego druga kamera (umts).

Tu masz test Motki E1000 (nie opis) =-=-> #

Na dole tego testu są w linkach przykładowe zdjęcia zrobione w/w telefonem.

#82568  autor: oleczka
 28 cze 2006, 10:35
dzieki wszystkim za pomoc :D :D :D :D telefonik kupiony wczoraj wieczorkiem na allegro :mrgreen: wybór padl na sx1 8) 8) troszke duzy, ale baaaardzo mi sie spodobal :D :D

dalam 3 osobom "pomogl" w tym temacie :wink: :wink:

:smt058 :smt058 :smt006 :smt006

#82570  autor: uśmiechnięty
 28 cze 2006, 10:39
będziesz mogła w nim trochę pokombinować, bo ma symbiana ;)

#82685  autor: Tragedya
 28 cze 2006, 19:59
a w przyszlosci moze i linux tez bedzie chodzil...