Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Jestem świeżo po przeniesieniu z Faktu do RBM7 (rzeczywiście trzeba czekać równe 24h :O bo inaczej konsultant nie ma opcji przeniesienia i można złożyć tylko dyspozycje. Ja wolałem zadzwonić kolejny raz i być przeniesionym od razu bo wiedziałem kiedy upłynie 24hTomekO pisze:Przy przeniesieniu do RBM7 dostałem 500 MB na 30 dni.
cyanoone pisze:1. W Fakcie doładuj konto.
2. Lepiej powiedz.
3. W Play24 masz
W FM doładuj za 5 zł, żeby przedłużyć konto na rok. Oczywićscie musisz powiedzieć na jaką taryfę chcesz przejść. Pod tym adresem masz wszystkie regulaminy, a w regulaminach kody dostępne w RBM 7. A najlepiej wejść na Play 24 i w usługach można wszystko włączyć.No tak, ale jak już będę odpalał ten kod na 1GB na rok w RBM7 to muszę doładować jeszcze 10zł - rozumiem, że pomimo doładowania w RBM7 RWK pozostanie?
Tak, jak ważność konta jest większa niż ta z doładowania to pozostaje niezmieniona. Nigdy jej nie skracają bo jak byś doładował za 50zl a następnego dnia za 5zl to było by śmiesznie gdyby została ci ważność konta z tego niższego doładowaniabuba1234 pisze:1GB na rok w RBM7 to muszę doładować jeszcze 10zł - rozumiem, że pomimo doładowania w RBM7 RWK pozostanie?
Owszem, nie znaczy że zawsze tak będzie, ale póki taka możliwość jest to nie ma co narzekać.adik pisze: a to że dziś mamy furtkę z Faktem nie znaczy że zawsze tak będzie.
Chyba nie ale jak masz stan darmowy to za darmo dzwonisz na infolinie faktu i będziesz wiedział czy można cie już przenieść.Antyfcb pisze:Czy aby przenieść numer do Faktu numer RBM musze mieć aktywny przez 24h?
Powrót to na pewno MINIMUM 24h. Przerabiałem ostatnio. Jeśli nie będziesz miał jeszcze możliwości przeniesienia lepiej nie składać żadnych dyspozycji tylko zadzwonić później (dobrze jest wiedzieć o której godzinie się przenosiło /aktywowało)Antyfcb pisze:Czy powrót do RBM7 także następuje w ciągu 24h? Dopiero Zakupiłem starter RBM Energy i mam problem.